Tijdschrift Formeel Belastingrecht (abonnement)

Met het Tijdschrift voor Formeel Belastingrecht (TFB) wordt u op de hoogte gehouden van de rechtsontwikkelingen om de heffing en invordering van belastingschulden in goede banen te leiden.

  • Tijdschrift
  • Bestelcode TFB
Omschrijving
Met het Tijdschrift voor Formeel Belastingrecht (TFB) wordt u op de hoogte gehouden van de rechtsontwikkelingen om de heffing en invordering van belastingschulden in goede banen te leiden. Niet alleen de heffing en invordering en de daarmee verband houdende verplichtingen komen aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan onderwerpen als de algemene beginselen van behoorlijk bestuur, de vaststellingsovereenkomst, vertegenwoordiging, het fiscale procesrecht, fraus legis en het fiscale boete- en strafrecht.

TFB is een onafhankelijk tijdschrift voor adviespraktijk, advocatuur, overheid en rechterlijke macht. Het tijdschrift is praktisch bruikbaar voor advocaten, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsjuristen en fiscalisten uit het bedrijfsleven en de overheid.

Tijdschrift Formeel Belastingrecht (TFB) verschijnt 8 keer per jaar.

Ervaar zelf de voordelen van het het Tijdschrift voor Formeel Belastingrecht (TFB) en neem een gratis proefabonnement voor de duur van 2 maanden

Redactie; mr.dr. R.M.P.G. Niessen-Cobben (hoofdredacteur), dr.mr. A.K.H. Klein Sprokkelhorst, mr. C.M. Ettema, dr. E.B. Pechler, dr. E. Poelmann, en mr.dr. J.A. Booij.

Product details
Bestelcode TFB
Productsoort Tijdschrift
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 15-10-1998
NUR code 826

Uw bestelling

Tijdschrift Formeel Belastingrecht (abonnement)
excl. btw € 225,00 incl. btw € 245,25
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht