Corporate thema fiscaal

NFDR helpt Stolwijk Kelderman om echte specialismen te ontwikkelen en hiermee naar buiten te treden. ‘We organiseren lezingen, schrijven blogs en delen nieuwsberichten via social media.’ vertelt Schut. 

‘Nieuwe klanten weten ons steeds vaker via die weg te vinden. Eerst gaan ze zelf op zoek naar het antwoord op hun vraag en dan komen ze de tips en adviezen van onze specialisten tegen. Het helpt echt als je je op een specifiek onderwerp profileert. En dankzij de enorme gelaagdheid van NDFR, vinden wij ook op gecompliceerde vraagstukken van klanten, snel het juiste antwoord.' 

NDFR

Stolwijk Kelderman gebruikt hét platform NDFR. Online beschikbaar en met maatwerk als onderscheidend pluspunt. Maar ook zeer gebruiksvriendelijk en tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel.

Meer informatie

NDFR gratis proberen?

NDFR is een modulair opgebouwde online fiscale encyclopedie. Alle modules zijn los af te nemen. U kiest dus wat past bij uw organisatie.

Aanvragen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met Stella Zonneveld (06-22948084) of Gawayn Nieuwold (06-12314627)

Neem contact op

NDFR maakt fiscaal recht overzichtelijk en direct toepasbaar

NDFR is hét gebruiksvriendelijke platform voor fiscaal experts. U bepaalt zelf wat u nodig heeft, want NDFR is online beschikbaar en modulair af te nemen. Zodat u op elk moment en voor elk fiscaal vraagstuk het beste advies kunt geven. Tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel. Daar staan meer dan 400 redacteuren en commentatoren elke dag opnieuw garant voor.

NTFR
 

Uitgelichte producten

NTFR

NTFR

NTFR geeft de ruimte om sneller te adviseren en te handelen. Actueel, betrouwbaar en toegankelijk!

Bekijk product
Tax Notes

Tax Notes

With correspondents in more than 180 nations, Tax Notes is the first to bring you updates from around the world, plus an in-depth tool on tax treaties.

Check product

 

Fiscaal en meer

Fiscaal en Meer

Dé online oplossing met een overzichtelijke structuur en kernachtige informatie die volledig aansluit op uw praktijk. 

Bekijk product
Tax Talks

TaxTalks

Hét online learning platform voor fiscalisten (40x per jaar) met webinars en e-learnings (20+ PE-punten)

Bekijk product

 

Belastingzaken

Belastingzaken

BelastingZaken maakt adviseren eenvoudiger. In het voordeel van uw klant.

Bekijk product
Sdu Fiscaal

Sdu Fiscaal

Niks missen van onze fiscale content? Meld u aan en ontvang via Linkedin interessante fiscale content in de vorm van o.a. blogs, filmpjes en opiniestukken.

Bekijk product