Formulieren Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Sdu is zeer ervaren in het drukken van standaardformulieren volgens wet- en regelgeving. Wilt u een formulier met een eigen tekst of lay-out laten drukken dan kan dit zonder meer. Wij kijken kritisch naar uw model en adviseren u over de inhoudelijke tekst. Maak gebruik van onze expertise en vraag een offerte aan. De meeste standaardformulieren worden op wit houtvrij papier gedrukt. U hebt bij ons ook een keuze uit vele speciale papiersoorten.

Tussen traditie en technologie

Sdu kent een eeuwenlange traditie van kwaliteitsdrukwerk. Die traditie begon meer dan 400 jaar geleden en is nog steeds actueel. Sterker nog: moderne drukprocedés zien wij juist als een middel bij uitstek om de traditie van kwaliteit verder te versterken. Een fraaie kleurstelling of een watermerk alleen zijn niet meer afdoende om vervalsing tegen te gaan. Met onze ervaring in de grafische industrie weten wij precies hoe we een mooi en werkbaar eindproduct in de markt kunnen zetten. Onze kennis op het gebied van speciaal papier waaronder beveiligde waardedocumenten is voor u een zorg minder en reden te meer om van onze expertise gebruik te maken.

Onze speciale papiersoorten

De papierfabriek waar ons papier wordt gemaakt, loopt voorop met innovatieve programma’s om organische vezels uit reststromen te gebruiken voor bio-based papierproducten. Klik hier voor meer informatie. Onze papiersoorten hebben allemaal het unieke Sdu-symbool als watermerk, waardoor het papier direct herkenbaar is. Verder heeft het papier de juiste eigenschappen voor verdere bewerking, bedrukken en printen. U kunt gebruik maken van dit papier en het door ons te laten bedrukken met uw eigen tekst en huisstijl zodat namaken lastig wordt.

De volgende Sdu-papiersoorten hebben we op voorraad:

 • 120 gram, beveiligd waardepapier. Voorzien van Sdu-watermerk, UV-vezels, chemische laag en vergé lijnen. Kleur document wit.
 • 90 gram, beveiligd waardepapier. Voorzien van Sdu-watermerk, UV-vezels, chemische laag en vergé lijnen. Kleur document wit.
 • 100 gram, waardepapier. Voorzien van Sdu-watermerk en gevergeerde lijnen. Kleur document wit.
 • 115 gram, NORMAAL 1 aktepapier. Voorzien van Sdu-watermerk en NORMAAL1. Permanent houdbaar papier. Kleur document wit.


Instellingen zijn mede verantwoordelijk voor het uitgeven van deze documenten.

Medische documenten

Omschrijving  Artikelcode  Meer informatie

Internationaal bewijs van inenting (pak à 50)

 501870  Meer informatie

Internationaal bewijs van inenting (pak à 10)

 501872  Meer informatie

Kunststof omslag, transparant t.b.v. inentingsbewijs           

 501861  contact opnemen

Europees medisch paspoort in 11 talen (pak à 5)

 501885  Meer informatie

Europees medisch paspoort in 11 talen (los)

 501888  Meer informatie

Kunststof omslag, transparant EMP (pak à 25)

 501881  Meer informatie

Bopz

Bopz staat voor Bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (Bopz). De installatieprogramma's zijn compatible met de laatste versie van Microsoft Office (Word). Het kan zijn dat een strenge beveiliging bij uw instelling zorgt voor problemen bij de installatie, maar uw softwarebeheerder moet dit kunnen oplossen.

Mocht de installatie toch een probleem zijn, neem dan contact op met Wouter Noorlander via w.noorlander@sdu.nl / 070 378 99 43.

Omschrijving  Artikelcode  Meer informatie

Jaarabonnement formulieren Opname en Verblijf, stand-alone versie

 PDFWDBOPZ1    

 Meer informatie             

Jaarabonnement formulieren Opname en Verblijf, netwerk versie

 PDFWDBOPZ2  Meer informatie

Jaarabonnement formulieren Opname en Verblijf, netwerk versie (vijf formulieren)

 PDFBOPZ3  Meer informatie 

Jaarabonnement formulieren Opname en Verblijf, netwerk versie (vier formulieren)

 PDFBOPZ4  Meer informatie

Jaarabonnement meldingsformulieren Middelen of Maatregelen, stand- alone versie

 PDFWORDMM1  Meer informatie

Jaarabonnement meldingsformulieren Middelen of Maatregelen, netwerk versie

 PDFWORDMM2  Meer informatie

Na bestelling van een abonnement

 • Na bestelling van het abonnement ontvangt u van ons inloggegevens waarmee u op onze website www.formulierenloket.nl de betreffende formulieren kunt downloaden.
 • In de door u gedownloade map in het formulierenloket treft u een installatiemap met Word-formulieren, losse pdf’s (voor noodgevallen) en een handleiding aan. 
 • De Word-formulieren kunnen na installatie in Word met behulp van de tab Invoegtoepassing worden benaderd, ingevuld, geprint en zo nodig worden bewaard.
 • U kunt met de tab 'Document bewerken' en/ of 'Ctrl F1' het opgeslagen document weer bewerken.
 • Bovendien heeft u in Word bij het aanklikken van het abonnement de mogelijkheid om uw Logo in de formulieren te importeren of te verwijderen.
 • Bij het abonnement PDFBOPZ3 kunt u gebruik maken van invulbare pdf formulieren.
 • Tijdens de looptijd van het abonnement (netwerkversie) kan uw hele organisatie onbeperkt gebruik blijven maken van de formulieren.

Let op bij code PDFWDBOPZ2, PDFBOPZ3 en PDFWORDMM2 staat in de webshop 'jaarabonnement 1 gebruiker'. Dit is een algemene regel voor al onze abonnementen, maar deze geldt niet voor de netwerkabonnementen.

 

Voordelen Sdu formulieren

 • Fraudebestendig
 • Officieel erkend
 • Voldoen aan de eisen van het ministerie
 • Stijlvol vormgegeven

Contact

Meer weten of maatwerk bestellen? Neem contact op met:

Wouter Noorlander
Telefoon: 070 378 99 43
E-mailadres:
w.noorlander@sdu.nl