Internationaal bewijs van inenting of Profylaxe (pak 10)

Een meertalig boekje - voor inentingen tegen gele koorts en andere vaccinaties - dat door de Wereld Gezondheidsorganisatie wordt aanbevolen. Met dit boekje bestelt u een model dat officieel is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

  • Formulieren
  • 24 pagina's
  • Bestelcode 501872
Omschrijving
Het Internationaal bewijs van inenting of profylaxe is een geelkleurig boekje voor aantekeningen m.b.t. inentingen tegen gele koorts en andere vaccinaties. Het vaccinatieboekje wordt door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) aanbevolen. Er staat uitgebreide informatie in voor artsen en reizigers.

Het Internationaal bewijs van inenting is meertalig (Engels, Frans en Nederlands) en is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In het vaccinatiepaspoort wordt ingesprongen op mogelijke wijzigingen in verband met verplichting (door de WHO) van andere vaccinaties of maatregelen dan die voor gele koorts, vandaar ook de titel Internationaal bewijs van inenting of profylaxe.
Losse exemplaren van het vaccinatiebewijs zijn te krijgen bij de GGD , Gezondheidsinstellingen (niet alle) en eventueel apotheken en huisartsen.

Het Internationaal bewijs van inenting of profylaxe is ook verkrijgbaar in een pak van 50 exemplaren.

Ook interessant voor u:
Het Europees medisch paspoort. Bestel eenvoudig via onze website.
Product details
Bestelcode 501872
Productsoort Formulieren
Aantal pagina's 24
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn 3 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Internationaal bewijs van inenting of Profylaxe (pak 10)
excl. btw € 30,00 incl. btw € 36,30
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht