Het vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van inenting of Profylaxe (pak 50)

Een meertalig vaccinatieboekje - voor inentingen tegen gele koorts, dtp, hepatitis A, hepatitis B en andere vaccinaties - dat door de Wereld Gezondheidsorganisatie wordt aanbevolen. Met dit inentingsboekje bestelt u een model dat officieel is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

  • Formulieren
  • 24 pagina's
  • Bestelcode 501870
Omschrijving
Het Internationaal bewijs van inenting of profylaxe is een geelkleurig boekje voor aantekeningen m.b.t. inentingen tegen gele koorts en andere vaccinaties. Het boekje wordt door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) aanbevolen. Er staat uitgebreide informatie in voor artsen en reizigers.
Het vaccinatieboekje is het Internationaal bewijs van inenting, is meertalig (Engels, Frans en Nederlands) en is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In het vaccinatieboekje wordt ingesprongen op mogelijke wijzigingen in verband met verplichting (door de WHO) van andere vaccinaties of maatregelen dan die voor gele koorts, vandaar ook de titel Internationaal bewijs van inenting of profylaxe. Bij een order vanaf 5 pak 10% korting, vanaf 20 pak 20% korting, vanaf 30 pak 25% korting en vanaf 200 pak 30% korting.
Losse exemplaren zijn te krijgen bij de GGD , Gezondheidsinstellingen (niet alle) en eventueel apotheken en huisartsen. Kijk op Internet waar u losse kunt kopen.

Het Internationaal bewijs van inenting of profylaxe is ook verkrijgbaar in een pak van 10 exemplaren.

Ook interessant voor u:
Het Europees medisch paspoort. Bestel eenvoudig via onze website.

Product details
Bestelcode 501870
Productsoort Formulieren
Aantal pagina's 24
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Het vaccinatieboekje: Internationaal bewijs van inenting of Profylaxe (pak 50)
excl. btw € 108,00 incl. btw € 130,68
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht