Uw bestelling

Geluid en monitoring
excl. btw € 36,66

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Geluid en monitoring

Ing. E. Roelofsen B.Sc.

Geluid en monitoring is een onderwerp waarover nog niet zoveel geschreven is. In deze unieke uitgave vindt u onder andere een overzicht van de aangepaste Wet geluidhinder, achtergronden van de monitoring van omgevingsgeluid en een uitgebreid praktijkvoorbeeld.

  • Boek
  • 176 pagina's
  • Bestelcode 9789012382663
Omschrijving
Geluid en monitoring is een onderwerp waarover nog niet zoveel geschreven is. Dit boekje uit de Praktijkreeks Geluid en omgeving geeft een manier waarop monitoring van de bestaande geluidregelgeving kan plaatsvinden. Daarnaast biedt het een overzicht van een aangepaste Wet geluidhinder, na onder andere de implementatie van de EU-richtlijn Omgevingslawaai en de wijzigingen per 1 januari 2007. Verder bevat het een vooruitblik van de wijzigingen na SWUNG I en II.

Het boek is opgedeeld in een aantal hoofdstukken, dat per geluidsoort een beschrijving geeft van de monitoring ervan. Het eerste hoofdstuk is een inleiding in de huidige wet- en regelgeving, met een beschouwing van de toekomst. In hoofdstuk 2 wordt ingegaan op de achtergronden van de monitoring van omgevingsgeluid. Daarna volgen hoofdstukken over het geluid van weg- en railverkeer, luchtvaart. Ook het zonebeheer van industrielawaai komt aan de orde. In hoofdstuk 7 wordt een praktijkvoorbeeld besproken: de betekenis van al die geluidsoorten op de stiltegebieden in de provincie Gelderland.


Product details
Bestelcode 9012382661
Productsoort Boek
Aantal pagina's 176
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) Ing. E. Roelofsen B.Sc.