Dit boek helpt gemeenten en omgevingsdiensten bij het formuleren van de oplossingen die binnen gemeenten het meest passend zijn en het levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het wettelijke kader. In het bijzonder is er aandacht voor de integratie van geluid in de nieuwe Omgevingswet. De discussie hierover is momenteel erg actueel.

  • Boek
  • 255 pagina's
  • Bestelcode 9789012394017
Omschrijving
Geluidaanpak in gemeenten behandelt uiteenlopende thema’s, zoals het meten en wegen van gezondheidsrisico’s van geluid, praktische en juridische aspecten van de geluidbeheersing van stedelijk wegverkeer, industrielawaai en horeca- en evenementengeluid, bouwhinder, gebiedsgericht geluidbeleid en communicatie en participatie.

Het boek geeft alvast een voorzet door concrete voorstellen te doen voor het creëren van afwegingsruimte, de aanpak van geluidknelpunten en het borgen van doelen en maatregelen in een omgevingsvisie, programma-aanpak en gemeentelijk omgevingsplan.

Voor wie
De uitgave Geluidaanpak in gemeenten, deel uitmakend van de Praktijkreeks Geluid en Omgeving, is bedoeld voor adviseurs bij gemeenten, omgevingsdiensten en adviesbureaus. Om u kennis en praktische handvatten aan te reiken voor de geluidaanpak in gemeenten.

Auteurs
Het boek is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband van specialisten op het gebied van akoestiek, verkeer, milieu- en ruimtelijke-ordeningsrecht, gezondheid, communicatie en beleid.

Meer informatie en bestellen
Uiteraard kunt u met vragen of voor bestellingen ook terecht bij Sdu Klantenservice, telefoon (070) 378 98 80 of e-mail klantaanbod@sdu.nl.
Product details
Bestelcode 9012394015
Productsoort Boek
Aantal pagina's 255
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Prijs incl. BTW 52.92
Tekst Title Code 16
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 823
Hoofdredactie Peter van de Laak
Auteur(s) Maarten Andel Janneke Brouwer Fenna Gutter Roel Kerkhoff Gerard Krone Marc de Loos Peter van de Laak Jolanda Overbosch-de Graaf Erik Roelofsen Alphons Rommelse

Uw bestelling

Geluidaanpak in gemeenten
excl. btw € 49,92 incl. btw € 52,92
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht