Grondzaken en gebiedsontwikkeling[abo incl.toegang tot Stapp]

Het praktijkblad Grondzaken verzorgt onder andere nieuws, achtergronden, actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en parktijkcases. Dit is op het gebied van Grondbeleid, Grondexploitatie en aanverwante aandachtsgebieden zoals gebiedsontwikkeling. De Vereniging van Grondbedrijven (VvG) draagt mede bij aan de inhoud van dit magazine.

  • Multimedia
  • Bestelcode A2347XN
Omschrijving
U vindt actualiteiten, achtergronden, ontwikkelingen en opinies op uw vakgebied van grondbeleid, gebiedsontwikkeling, grondexploitatie, onteigening, etc.

Grondzaken en gebiedsontwikkeling is het verenigingsblad van de Vereniging van Grondbedrijven (VvG) en verschijnt zes keer per jaar.

Met een abonnement op het tijdschrift krijgt u tevens toegang tot Stapp, de app van Sdu. Met Stapp kunt u onder meer heel makkelijk via uw tablet of smartphone uw vakblad raadplegen, aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en de tekst exporteren naar e-mail.

Praktijkblad Grondzaken en gebiedsontwikkeling is ook verkrijgbaar in combinatie met de website Grondzaken en gebiedsontwikkeling. www.grondzakenindepraktijk.nl

Hoofredacteur: Mevr. T. ten Have.
Product details
Bestelcode A2347XN
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Grondzaken en gebiedsontwikkeling[abo incl.toegang tot Stapp]
excl. btw € 122,00 incl. btw € 132,98
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht