GevaarlijkeLading

Speciaal voor VVA-leden - 35% korting
Gevaarlijke Lading is hét platform in Nederland en België voor transport, opslag en overslag van gevaarlijke goederen – met tijdschrift én online. Gevaarlijke Lading slaat een brug tussen theorie en praktijk, door toelichting te geven op Europese en Nederlandse wetgeving voor de verschillende modaliteiten, maar ook op aanverwante onderwerpen, zoals (tank)opslag, incidentmanagement, inspectie, gevaarlijk afval, en meer. Steeds aansluitend bij de actualiteit.

Korting voor VVA-leden

Op het abonnement ‘Gevaarlijke Lading Tijdschrift inclusief online toegang’ ontvangt u als VVA-lid 35% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode GVLDVVA35. Plaats eerst uw bestelling in het winkelmandje en voer vervolgens de kortingscode in. Uw korting wordt daarna pas toegevoegd. Bent u geïnteresseerd in een van de andere abonnementsvormen? Neem dan contact op via het contactformulier en ontvang als VVA-lid een persoonlijk aanbod. Ook kunt u een gratis en vrijblijvende demo aanvragen van de mogelijkheden en functionaliteiten van de portal www.gevaarlijkelading.nl.

Andere abonnementen
Gevaarlijke Lading Compleet
Gevaarlijke Lading Wegvervoer
Gevaarlijke Lading Binnenvaart
Gevaarlijke Lading Spoorvervoer
Gevaarlijke Lading Zeevervoer

Wil je vrijblijvend kennismaken vanaf je werkplek met het nieuwe platform Gevaarlijke Lading? Vraag dan een vrijblijvende korte webinar aan.
Voor vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 070 - 378 98 80 of via ons contactformulier

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Maak een afspraak of vraag informatie aan

10% korting voor VVA

ADN 2017
Vervoer gevaarlijke stoffen over de binnenwateren

10% korting voor VVA

ADR 2017
Vervoer gevaarlijke stoffen over de weg