Handboek Arbobeleidsregels editie 2018

Mr. J.M. van Drongelen, Mr. J.A. Hofsteenge

Het creëren van een veilige en gezonde werkplek, is het uitgangspunt van de huidige arbowet- en regelgeving. Maar wetgeving is niet altijd even gemakkelijk te interpreteren.

  • Boek
  • 190 pagina's
  • Bestelcode 9789012401746
Omschrijving
In de plaats van de Beleidsregels arbeidsomstandighedenwetgeving, die een uitleg gaven aan de wettelijke voorschriften, zijn de arbocatologi gekomen. Daarvoor is de Beleidsregel arbocatalogi 2010 vastgesteld. Daarnaast is een viertal beleidsregels vastgesteld in het kader van de bestuursrechtelijke handhaving van de arbowetgeving, namelijk de Beleidsregel boeteoplegging arbeidsomstandighedenwetgeving, de Beleidsregel boeteoplegging Besluit risico’s zware ongevallen 1999, de Beleidsregel preventieve stillegging arbeidswetten en de Beleidsregel openbaarmaking inspectiegegevens bij zware of ernstige asbestovertredingen.
Ook zijn als uitvloeisel van de wijziging van het stelsel van certificering de Beleidsregels maatregelenbeleid certificatie-instellingen vastgesteld. Samen met de handboeken Arbowet, Arbobesluit en Arboregeling biedt dit boek een compleet overzicht van alle arborechten en -verplichtingen in Nederland. Deze reeks vormt dé standaard voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met arbeidsomstandigheden te maken heeft.
Product details
Bestelcode 9789012401746
Productsoort Boek
Aantal pagina's 190
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Niet Leverbaar
NUR code 825
Auteur(s) Mr. J.M. van Drongelen Mr. J.A. Hofsteenge

Uw bestelling

Handboek Arbobeleidsregels editie 2018
excl. btw € 76,45 incl. btw € 83,33
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht