Handboek regeling voertuigen. 2018.

Permanente eisen en gebruikseisen

Politieacademie

Handhaven binnen het verkeersdomein is geen eenvoudige zaak. Er zijn veel wetten, besluiten, instructies en beleidsregels waar de handhaver mee te maken heeft en die kaders veranderen voortdurend. Het Handboek Regeling voertuigen helpt u bij het voorbereiden en uitvoeren van verkeerscontroles.

  • Boek
  • 680 pagina's
  • Bestelcode 9789012401920
Omschrijving
In het eerste deel van het handboek vindt u informatie over tal van onderwerpen die bij het controleren van voertuigen belangrijk zijn, zoals: een toelichting op het verbaliseren, ladingzekering, het wegen van voertuigen. In dit deel wordt ook aandacht besteed aan speciale voertuigen zoals motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS), landbouw-of bosbouwtrekkers (LBT), quads, speedpedelecs en aangewezen bromfietsen.
In deel twee is de integrale tekst van de Regeling voertuigen opgenomen. Hier zijn bijlage VIII (aanvullende permanente eisen en gebruikseisen), toelichting met feitnummers en, indien van toepassing, verbaliseringsbeleid aan toegevoegd. Het Handboek Regeling voertuigen past in iedere motorkoffer of surveillancetas. Verder is het geschikt voor de APK-keurmeester, voor leden van het openbaar ministerie of de rechterlijke macht en ieder ander die werkzaam is binnen de (handhavings) wereld van verkeer en vervoer. Niet op de laatste plaats is het geschikt om te worden gebruikt voor opleidingsdoeleinden.
Product details
Bestelcode 9789012401920
Productsoort Boek
Aantal pagina's 680
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Permanente eisen en gebruikseisen
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 17-04-2018
NUR code 160
Redactie Hielke de Haan Jan Willem Ooms
Auteur(s) Politieacademie
Editie 4e druk

Uw bestelling

Handboek regeling voertuigen. 2018.
excl. btw € 60,85 incl. btw € 66,33
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht