Uw bestelling

Handboek regeling voertuigen
excl. btw € 61,91

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Handboek regeling voertuigen

Het boek 'Handboek Regeling voertuigen' is een uitstekend hulpmiddel bij de voorbereiding en uitvoering van verkeerscontroles. Het boek bevat de wetten, besluiten en regels waar de handhaver voortdurend mee te maken krijgt.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035248793
Omschrijving
Handhaven binnen het verkeersdomein is geen eenvoudige zaak. Er zijn veel wetten, besluiten, regelingen en beleidsregels waar je als handhaver mee te maken krijgt en die kaders zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Handboek Regeling voertuigen helpt u bij de voorbereiding en uitvoering van verkeerscontroles.

Variëteit
In het eerste deel vindt u informatie over tal van onderwerpen die bij het controleren van voertuigen belangrijk zijn, zoals een toelichting op het verbaliseren, ladingzekering, speciale voertuigen en bijzondere transporten.
In het tweede gedeelte is de integrale tekst van de Regeling voertuigen opgenomen. Hier zijn bijlage VIII (aanvullende permanente eisen en gebruikseisen), toelichting met feitnummers en, indien van toepassing, een stukje verbaliseringsbeleid van de Landelijke Eenheid aan toegevoegd.

Handig...
Handboek Regeling voertuigen past in iedere motorkoffer of surveillancetas. Verder is het geschikt voor de APK-keurmeester, voor leden van het openbaar ministerie of de rechterlijke macht en ieder ander die werkzaam is binnen de (handhavings)wereld verkeer en vervoer. Niet op de laatste plaats is het geschikt om te worden gebruikt voor opleidingsdoeleinden.
Product details
Bestelcode 9035248791
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 12-06-2017