Uw bestelling

Handleiding opgraven en ruimen
excl. btw € 34,67

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Handleiding opgraven en ruimen

Editie 2007

LOB

Handleiding opgraven en ruimen is bestemd voor (de voorbereiding door ambtenaren van besluiten van) burgemeesters die over het al dan niet geven van verlof voor een opgraving moeten beslissen.

Geïnteresseerd?

  • Boek
  • 48 pagina's
  • Bestelcode 9789012125673
Omschrijving
In dit katern wordt aan de hand van vragenschema’s nagegaan of en in welke omstandigheden sprake is van opgraving van stoffelijke overschotten of de ruiming van graven. Vervolgens wordt stap voor stap uiteengezet welke procedure moet worden gevolgd.

Handleiding opgraven en ruimen is zo algemeen en praktisch gehouden dat zij zowel nuttig kan zijn voor grote begraafplaatsen die regelmatig met opgraving en ruiming van doen hebben, als voor (zeer) kleine begraafplaatsen die er slechts incidenteel mee in aanraking komen. Voorts is de Handleiding bestemd voor (de voorbereiding door ambtenaren van besluiten van) burgemeesters die over het al dan niet geven van verlof voor een opgraving moeten beslissen.

De Handleiding is samengesteld door een werkgroep van ervaren beheerders van begraafplaatsen, die zijn aangesloten bij de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB). De LOB telde eind 2001 een kleine 600 leden: gemeenten, kerkelijke organisaties en stichtingen die samen ongeveer 2000 begraafplaatsen beheren. Bij de leden van de LOB vindt 85% van het jaarlijkse aantal begravingen en bijzettingen van asbussen in Nederland plaats.
Product details
Bestelcode 9012125677
Productsoort Boek
Aantal pagina's 48
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2007
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 03-12-2007
NUR code 879
Auteur(s) LOB