Uw bestelling

Heffingsgrondslagen in douanerecht
excl. btw € 44,57

Levertijd: 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Heffingsgrondslagen in douanerecht

Classificatie, douanewaarde, oorsprong &douaneschuld

Bart Boersma, Bram van Breukelen, Geert Koevoets

Classificatie, douanewaarde en herkomst & oorsprong aan de hand van vele voorbeelden: tot douanecompliance. Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van Authorised Economic Operator (AEO) en horizontaal toezicht, kan een bedrijf zich niet veroorloven om fouten te maken bij de vaststelling van de goederencode, de handelspolitieke maatregelen en het af te dragen bedrag aan rechten.

  • Boek
  • 268 pagina's
  • Bestelcode 9789012382557
Omschrijving
In Heffingsgrondslagen in het douanerecht worden de drie onderwerpen classificatie, douanewaarde en herkomst & oorsprong aan de hand van vele voorbeelden gedetailleerd behandeld en toegelicht. De nationale en Europese jurisprudentie komen uitgebreid aan bod. Het boek heeft een praktische insteek en bevat het vele handreikingen om uiteindelijk tot douanecompliance te komen: het voldoen aan àlle regels. Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van Authorised Economic Operator (AEO) en horizontaal toezicht, kan een bedrijf zich niet veroorloven om fouten te maken bij de vaststelling van de goederencode, de handelspolitieke maatregelen en het af te dragen bedrag aan rechten.

Het boek Heffingsgrondslagen in het douanerecht is uitermate geschikt voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor import en export, de douanedeclarant en de ‘Manager Customs Affairs’. Ook binnen het onderwijs op mbo- en hbo-niveau kan het in een verdiepende module worden gebruikt.
Product details
Bestelcode 9012382556
Productsoort Boek
Aantal pagina's 268
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Classificatie, douanewaarde, oorsprong &douaneschuld
Boeksoort W-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 786
Auteur(s) Bart Boersma Bram van Breukelen Geert Koevoets
Andere klanten bestelden ook: