Hoofdstukken Goederenrecht, 3e herziene druk.

Mr. P.C. Slangen

Centraal in dit boek staan de beperkte zekerheids- en genotsrechten op goederen. Een beperkt recht kan slechts bestaan bij de gratie van een ‘meeromvattend recht’ zoals eigendom en (volledig) toebehoren. De meeromvattende rechten op goederen worden dan ook ‘meegenomen’ in deze hoofdstukken. Het doel van het boek is de student die zich in de doctoraalfase van zijn studie bevindt – in kort bestek en op hoofdpunten – kennis te laten maken met het ‘bijzondere’ gedeelte van het goederenrecht; ‘algemene’ goederenrechtelijke leerstukken en verhoudingen komen slechts aan de orde voor zover dat voor een goed begrip van het bijzondere gedeelte noodzakelijk is.

  • Boek
  • 224 pagina's
  • Bestelcode 9789054093206
Omschrijving
Centraal in dit boek staan de beperkte zekerheids- en genotsrechten op goederen. Een beperkt recht kan slechts bestaan bij de gratie van een ‘meeromvattend recht’ zoals eigendom en (volledig) toebehoren.
De meeromvattende rechten op goederen worden dan ook ‘meegenomen’ in deze hoofdstukken.
Het doel van het boek is de student die zich in de doctoraalfase van zijn studie bevindt – in kort bestek en op hoofdpunten – kennis te laten maken met het ‘bijzondere’ gedeelte van het goederenrecht; ‘algemene’ goederenrechtelijke leerstukken en verhoudingen komen slechts aan de orde voor zover dat voor een goed begrip van het bijzondere gedeelte noodzakelijk is.
Product details
Bestelcode 9789054093206
Productsoort Boek
Aantal pagina's 224
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 822
Auteur(s) Mr. P.C. Slangen

Uw bestelling

Hoofdstukken Goederenrecht, 3e herziene druk.
excl. btw € 32,28 incl. btw € 35,19
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht