Veelgestelde vragen Mijn Sdu

 

Wat is "Mijn Sdu"?
Mijn Sdu is de accountomgeving van Sdu voor vaste klanten en abonnees op onze online producten. In deze omgeving kunt u het totaal zien van alle abonnementen en producten die u bij Sdu besteld.

"Mijn account" voor deze webshop (www.sdu.nl)
Wij zijn in november 2012  live gegaan met een nieuwe webshop (www.sdu.nl). Onze nieuwe webshop is nog niet verbonden met Mijn Sdu. U kunt dus helaas niet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Sdu. U kunt bij het bestellen een nieuw wachtwoord kiezen. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam.

De bestellingen die u via deze shop doet, zijn niet direct zichtbaar in Mijn Sdu, maar wel in het account dat u op deze shop kunt nemen.

Nieuwe bestelling plaatsen via deze webshop?
U kunt via deze nieuwe webshop een bestelling plaatsen als gast of een account nemen. Als u een account neemt heeft dit als voordeel dat u bij een volgende bestelling geen adresgegevens meer hoeft in te vullen.

Kan ik met de inloggegevens van abonnement op een online product wel inloggen op Mijn Sdu?
Klanten die al een abonnement hebben op een online product, dezelfde inloggegevens kunnen gebruiken voor Mijn Sdu. Ook bij het afsluiten van een nieuw abonnement kunt u gebruik maken van dezelfde inloggegevens.

Hoe kan ik een account nemen op Mijn Sdu?
Als u al een abonnement heeft op een online product, is dit niet nodig, u heeft automatisch een account op Mijn Sdu. U kunt inloggen met de inloggegevens van uw abonnement.

Als u veel producten bestelt bij Sdu, en u wilt daar graag een overzicht van zien, raden wij u aan een account te nemen op Mijn Sdu.