Inkopen in de afvalsector. Praktijkreeks afval

J. Koster

Inkopen in de afvalsector biedt u een beeld van de dagelijkse inkooppraktijk in de afvalsector. In dit boek zijn de items, die voor aanbesteding in aanmerking komen, gerelateerd aan (globale) beschrijving van de afvalketen.

  • Boek
  • 162 pagina's
  • Bestelcode 9789012380645
Omschrijving
Bij het inkopen en verkopen van producten, diensten en werkzaamheden zijn de doelstellingen vaak tegenstrijdig: de inkoper wil de beste kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, de verkoper wil de opdracht tegen zo gunstig mogelijke opbrengsten. Binnen de marktwerking is concurrentie dan het sturende proces waarmee vraag en aanbod de prijs (mede) bepalen.

Voor inkoop binnen de particuliere sector is er vrijheid van handelen voor alle partijen. In de publieke sector, waar gemeenschapsgeld wordt aangewend voor de inkoop, is uiterste zorgvuldigheid vereist. Ook voor de verwijdering van afvalstoffen en alle daarmee samenhangende aspecten wordt gemeenschapsgeld (belastingen, leges en heffingen) aangewend.

Inkopen in de afvalsector geeft een beeld uit de dagelijkse inkooppraktijk in de afvalsector. In dit boek zijn de items, die voor aanbesteding in aanmerking komen, gerelateerd aan (globale) beschrijving van de afvalketen.

Deze uitgave is in eerste instantie bedoeld voor inkopers van overheidsorganisaties die zich bezighouden met de verwijdering van afvalstoffen, zoals gemeenten, gemeenschappelijke regelingen (van gemeenten). Deze uitgave is ook nuttig voor inkopers van ministeries, provincies, waterschappen en gesubsidieerde instellingen.
Product details
Bestelcode 9012380642
Productsoort Boek
Aantal pagina's 162
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Prijs incl. BTW 47.41
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 823
Auteur(s) J. Koster

Uw bestelling

Inkopen in de afvalsector. Praktijkreeks afval
excl. btw € 44,73 incl. btw € 47,41
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht