Inzicht in de aangrenzende wetgeving editie 2012

dr. mr. S.F.H. Jellinghaus

Met Inzicht in aangrenzende wetgeving beschikt u over de meest relevante wettelijke bepalingen voor de Ondernemings Raad. Deze bepalingen worden systematisch en per wet op een zeer begrijpelijke wijze besproken.

  • Boek
  • 164 pagina's
  • Bestelcode 9789012389648
Omschrijving
Niet eerder werden relevante wettelijke bepalingen voor ondernemingsraden zoals WIA, beleidsregels van het UWV Werkbedrijf en overgang van onderneming op zo’n heldere en begrijpelijke wijze besproken en uitgelegd. Daarbij komt tevens de specifieke rol en positie van de ondernemingsraad bij elk onderwerp aan de orde. Inzicht in de aangrenzende wetgeving is te gebruiken in aanvulling op Inzicht in de ondernemingsraad, maar is ook als zelfstandig naslagwerk zeer bruikbaar. Voor bestuurders, leden van medezeggenschapsorganen zoals ondernemingsraden, maar ook voor andere spelers op het gebied van het medezeggenschap (zoals trainers en adviseurs) is Inzicht in de aangrenzende wetgeving een onmisbaar naslagwerk.

Auteur
Dr. mr. S.F.H. Jellinghaus

Over de auteur
Dr. mr. S.F.H. Jellinghaus is als medezeggenschaps-advocaat en mediator verbonden aan De Voort Hermes de Bont advocaten & mediators te Tilburg en als universitair docent verbonden aan de vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg. Hij publiceert regelmatig op het terrein van medezeggenschap.
Product details
Merk Inzicht in de OR
Bestelcode 901238964X
Productsoort Boek
Aantal pagina's 164
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 807
Auteur(s) dr. mr. S.F.H. Jellinghaus

Uw bestelling

Inzicht in de aangrenzende wetgeving editie 2012
excl. btw € 58,24 incl. btw € 61,73
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht