Uw bestelling

Inzicht in de Ondernemingsraad 2016
excl. btw € 66,04
Gratis verzending

Inzicht in de Ondernemingsraad 2016

Een toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden

Mr. F.W.H. Vink, Dr. R.H. van het Kaar

De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht).

  • Boek
  • 456 pagina's
  • Bestelcode 9789012396424
Omschrijving
In deze editie is een bijlage toegevoegd over de mogelijkheden en begrenzingen die de WOR biedt om de medezeggenschap anders vorm te geven (meestal aangeduid met moderne vormen van medezeggenschap). Uiteraard is de nieuwe ontslagwetgeving (WWZ) verwerkt; zie in het bijzonder het commentaar bij artikel 21 en 27. Er zitten veel voor de OR relevante wetsvoorstellen in de pijplijn; deze zijn opgenomen in Bijlage 7. De jurisprudentie is bijgewerkt tot 1 september 2015.

Voor wie?

Inzicht in de ondernemingsraad is hét standaardwerk voor OR-leden, bestuurders, adviseurs, personeelsfunctionarissen en juristen. Dit volledige en betrouwbare naslagwerk is al ruim dertig jaar een begrip voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap.

Voordelig combinatie-abonnement
U kunt nu ook een extra voordelig combinatie abonnement nemen op het boek Inzicht in de ondernemingsraad én het Inzicht in de OR praktijkboek.

Dit zijn de voordelen van het combinatie-abonnement:
  • U ontvangt korting op beide boeken.
  • De boeken hebben handige, onderlinge verwijzingen, zodat u weet hoe u de wet toe moet passen in de praktijk.
  • Onze redactie stuurt u maandelijks een e-alert met relevant OR-nieuws.
  • U heeft als abonnee toegang tot onze vragenservice. U stuurt ons uw vraag over de WOR. De redactie stuurt u binnen 48 uur een antwoord.
  • U kunt ervaringen uitwisselen met andere OR-en in de exclusieve– besloten – LinkedIngroep Inzicht in de OR.
  • U bent ieder jaar verzekerd van de meest actuele wet- en regelgeving, inclusief de praktische toepassing ervan.
Meer informatie over het combinatie abonnement.Bent u al bekend met de tools van Inzicht in de Ondernemingsraad? Deze bieden online alle informatie die u nodig heeft, plus quickscans en voorbeelddocumenten die onmisbaar zijn bij uw werk als OR-lid. Lees meer over deze tools of neem voor meer informatie contact op met Maureen Kroes (m.kroes@sdu.nl of 070 378 91 72) of Christiaan Stenssen (c.stenssen@sdu.nl of 06 53 744 646).
Product details
Bestelcode 9012396425
Productsoort Boek
Aantal pagina's 456
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Een toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 18-09-2015
NUR code 820
Auteur(s) Mr. F.W.H. Vink Dr. R.H. van het Kaar