iVAT Expert
Bepaal de juiste btw-oplossing voor elke intracummunautaire transactie met iVAT Expert

iVAT Expert is een online btw-applicatie voor het maken van facturen die BTW compliant zijn. Alle denkbare nationale en internationale b-2-b en b-2-c transacties waar bedrijven en particulieren mee te maken hebben, kunt u simuleren. iVAT Expert laat onmiddellijk zien wat de BTW-gevolgen zijn in de landen waar de transactie betrekking op heeft en geeft inzicht in de relevante wetgeving van alle EU landen plus Zwitserland en Noorwegen.

iVAT Expert laat u ook zien welke verplichte vermeldingen er op de factuur moeten staan. Indien gewenst kan de gebruiker via een link doorverwezen worden naar de wetgeving die relevant is voor de betreffende transactie. Tevens wordt uitgelegd hoe de transactie moet worden aangegeven in het aangiftebiljet; ook als het een aangiftebiljet betreft van een ander land. Ideaal als u niet helemaal bekend bent met de BTW wetgeving en de BTW compliance verplichtingen in andere Europese landen. Gezien de steeds wijzigende BTW wetgeving in Europa en de intensieve handhaving door de belastingdiensten, is iVAT Expert zeer relevant voor bedrijven die veel zaken doen in Europa. U bespaart met iVAT Expert veel kosten van externe adviseurs.

De jaarprijs van iVAT Expert bedraagt € 3.200,- ex. btw.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Langelaar, uitgever (r.langelaar@sdu.nl of 0653579156).

 

Overtuigd?

Probeer IVAT uit

X Sluiten Web-form is not active.

 

iVAT Expert

Bepaal de juiste btw-oplossing voor elke intracommunautaire transactie met iVAT Expert

Meer informatie

 

Bekijk de video

 

iVAT Reporting
Doet u een btw-aangifte in meerdere landen?

iVAT Reporting is een uitkomst voor elk bedrijf met verschillende btw-nummers en maakt alle benodigde rapportages automatisch.

Meer informatie