iVAT Reporting
Met iVAT Reporting kunt u geautomatiseerd uw BTW aangiften, listing en instrastat verplichtingen nakomen in alle EU landen plus Zwitserland en Noorwegen. Om dit geautomatiseerd te doen trekt iVAT Reporting alle transactionele informatie van een bedrijf uit ERP of een ander (financieel) systeem en wordt deze informatie bewerkt en opgeslagen in een aparte database. Vanuit deze database worden de transacties vervolgens bewerkt en gechecked op hun BTW logica. Eventuele fouten worden zo tijdig gesignaleerd.

Correcte transacties worden automatisch verwerkt in een conceptaangifte die met een enkele klik via het internet kan worden doorgestuurd aan de belastingdiensten van de landen waarin uw bedrijf actief is. Met iVAT Reporting bespaart u niet alleen kosten, eventuele fouten worden in een vroeg stadium gevonden waardoor de kans op boetes en kosten van externe adviseurs afnemen. In het kader van horizontaal toezicht is iVAT Reporting een ideaal systeem om afspraken met de belastingdienst efficiënt en goedkoop na te komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Feldmann (m.feldmann@sdu.nl of 06- 23950763)

 

Overtuigd?

Probeer IVAT uit

X Sluiten Web-form is not active.

 

iVAT Expert

Bepaal de juiste btw-oplossing voor elke intracommunautaire transactie met iVAT Expert

Meer informatie

 

Bekijk de video

 

iVAT Reporting
Doet u een btw-aangifte in meerdere landen?

iVAT Reporting is een uitkomst voor elk bedrijf met verschillende btw-nummers en maakt alle benodigde rapportages automatisch.

Meer informatie