Uw bestelling

ADR (abonnement)
Factuur bij levering

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

ADR (abonnement)

Mr. J.G. Buissing

Met een abonnement op het ADR ontvangt u elke twee jaar automatisch de meeste actuele editie.

  • Boek
  • Bestelcode BKADR
Omschrijving
In het ADR 2015 vindt u de volledige Europese wetgeving met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Vanaf 1 januari 2015 zijn een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd die in deze uitgave, bestaande uit twee delen, zijn verwerkt. In BOEK 2 staan de tabellen A en B. De overige wetgeving staat in BOEK 1.

Wijzigingen
Belangrijke wijzigingen zijn onder andere de toevoeging van een aantal UN-nummers aan de lijst van gevaarlijke goederen, gewijzigde en nieuwe definities, gewijzigde verpakkingsinstructies en wijzigingen in de bijzondere voorschriften voor de afzonderlijke klassen. Voor een compleet overzicht van de wijzigingen kan u terecht op www.vervoergevaarlijkestoffen.nl (voor abonnees).

Compleet en actueel
Het ADR 2015 is daardoor een compleet en actueel handboek voor iedereen die te maken heeft met het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg. Beide boeken van deze uitgave mogen bovendien gebruikt worden bij het schriftelijk examen veiligheidsadviseur ADR en zijn dus zeer geschikt voor het gebruik bij opleidingen op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Het ADR 2015 biedt u een volledige weergave van:

ADR 2015
VLG - Regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen
VGS - Wet vervoer gevaarlijke stoffen
BVGS - Besluit vervoer gevaarlijke stoffen

Voor wie?
Het ADR 2015 is geschreven voor: afzenders, vervoerders, beladers van containers, ontvangers verpakkers, vullers van tanks, exploitanten van transporttanks en tankcontainers, expediteurs, bevrachters, op- en overslagbedrijven.

Kortom
De uitgave is een must voor iedereen die op de hoogte moet zijn van de regels voor het (internationaal) vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Met een abonnement beschikt u altijd over de laatste versie.

Ook interessant:
Bekijk ook Transportzone Wegvervoer
Andere uitgaven voor het Wegvervoer, klik hier
Product details
Bestelcode BKADR
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Serie naam Jaaruitgave ADR
Redactie mr. J.G. Buissing
Auteur(s) Mr. J.G. Buissing