Naar de inhoud

Over ons

JES! staat voor Journey to Epic Sustainabily en helpt jouw organisatie bij de praktische implementatie van alles wat op jou afkomt op het gebied van duurzaamheid. Een unieke combinatie van kennis, software, data en training voor jouw hele organisatie

JES! Toekomstkijken

Over JES!

Sdu is het innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische, fiscale, en publieke sector en bedrijfsleven. Met meer dan 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu uitgebreide kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld. Wij ontwikkelen producten en diensten in co-creatie met onze klanten, waardoor zij kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn, zowel nu als in de toekomst.

Om bedrijven en organisaties te helpen bij de verplichte CSRD-rapportages en hun duurzame stappen in kaart te brengen, is Sdu gestart met het JES!-programma. JES! staat voor Journey to Epic Sustainabily en helpt jouw organisatie bij de praktische implementatie van alles wat op jou afkomt op het gebied van duurzaamheid. Dat doen we met een baanbrekend ESG-aanbod dat kennis, software, data en training integreert.

JES! werkt internationaal samen met binnen de groep van Lefebvre Sarrut, adviseurs en bedrijven die een voortrekkersrol spelen in duurzaam ondernemen. Zo willen wij het bewustzijn in de markt vergroten en in Europa een coalitie voor verandering smeden.

Sdu en RSM bundelen krachten voor duurzaamheid

RSM: ‘’Door deze samenwerking willen we onze steun verlenen aan de ontwikkeling van vaardigheden en kennis op het gebied van ESG voor bedrijven en individuen.’’ Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; met ruim 650 professionals.

De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico’s en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

CSRD header foto
JES! - RSMUniversity of Groningen Business School - Logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Begrijp de essentiële ESG/CSRD-informatie en verrijk je kennis door deze rechtstreeks in je inbox te ontvangen. Dit is niet zomaar een gewone nieuwsbrief; door je aan te melden, word je automatisch ingeschreven in onze exclusieve winacties en krijg je vroege toegang tot onze JES! producten.

JES! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.