Jeugdrecht en jeugdhulp

Dit boek biedt een inleiding in het jeugdrecht en de daaraan verwante onderwerpen en is geschikt voor studenten en diegenen die zich in de dagelijkse praktijk bezig houden met jeugdrecht en -bescherming.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035248663
Omschrijving
Er gaat geen week voorbij of er doet zich iets voor op het terrein van het jeugdrecht en het jeugdhulprecht. Met name kinderbeschermingszaken en kinderontvoeringen trekken veel aandacht, maar ook afstammingsrecht (duomoeders), gezagsrecht, privacy, adolescentenstrafrecht, herziening kinderbeschermingsmaatregelen en de nieuwe Jeugdwet, die de Wet op de jeugdzorg vervangt, komen voorbij.

Jeugdrecht en -bescherming
Het boek 'Jeugdrecht en jeugdhulp' biedt een overzichtelijke en stelselmatige inleiding in het jeugdrecht. In het boek vindt u een systematische beschrijving van de diverse onderdelen van het jeugdrecht en het recht inzake de jeugdzorg en de jeugdhulp. Het boek is geschreven voor studenten in het hoger en universitair onderwijs, alsmede voor al diegenen die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met jeugdrecht, jeugdzorg/jeugdhulp en jeugdbescherming en voor andere in het jeugdrecht geïnteresseerden.
Product details
Bestelcode 9789035248663
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 13-06-2017

Uw bestelling

Jeugdrecht en jeugdhulp
excl. btw € 74,36 incl. btw € 81,05
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht