Journaal Farmarecht (abonnement) Tijdschrift inclusief toegang tot stapp app.

Journaal Farmarecht biedt nieuws over alle ontwikkelingen die van belang zijn op het gebied van farmaceutisch recht.
Relevante wetgeving, parlementaire ontwikkelingen, rechterlijke uitspraken, rapporten en adviezen worden op een heldere wijze samengevat. De actualiteiten zijn themagewijs gerubriceerd, waarbij het 'leven' van het geneesmiddel wordt gevolgd.

  • Multimedia
  • Bestelcode JFR
Omschrijving
Journaal Farmarecht biedt nieuws over alle ontwikkelingen die van belang zijn op het gebied van farmaceutisch recht. Dit is een breed terrein: van octrooirecht en klinisch onderzoek, via registratie, prijzen, vergoedingen en tarieven, de farmaceutische zorg en geneesmiddelenreclame tot mededingingsrecht. De actualiteiten zijn themagewijs gerubriceerd, waarbij het ‘leven’ van het geneesmiddel wordt gevolgd.

Volledig en actueel
Relevante wetgeving, parlementaire ontwikkelingen, rechterlijke uitspraken, rapporten en adviezen worden op een heldere wijze samengevat en waar nodig worden de context en de consequenties kort geschetst. Verder zal in ieder Journaal een redactioneel artikel verschijnen waarin een actueel thema onder de loep wordt genomen. Ook wordt in elk Journaal een overzicht gegeven van relevante literatuur en interessante bijeenkomsten.

Naast tijdschrift óók online!
Door het afsluiten van een abonnement, kunt u het tijdschrift ook in Stapp, de App van Sdu bekijken. Met Stapp kunt u onder meer heel makkelijk uw vakmagazine raadplegen, aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en de tekst exporteren naar e-mail. Na uw bestelling krijgt u per mail de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.

Gemakkelijk terug te vinden
Het Journaal Farmarecht biedt korte, bondige en heldere bijdragen die men in staat stelt dit vakgebied bij te houden. Bij elk onderdeel wordt de bron vermeld, zodat men de achterliggende informatie gemakkelijk kan vinden. Uitgebreidere commentaren bij jurisprudentie zijn te vinden in het tijdschrift Jurisprudentie Geneesmiddelenrecht (JGR), en uitgebreidere juridische artikelen in JGRplus. Tevens zijn bij veel onderdelen verwijzingen naar de losbladige uitgave Wetgeving betreffende geneesmiddelen opgenomen, zodat men de wettelijke context eenvoudig kan raadplegen.

Een deskundige en enthousiaste redactie zorgt iedere twee maanden voor alle actualiteiten, zodat men op een eenvoudige wijze op de hoogte blijft.

Product details
Bestelcode JFR
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Journaal Farmarecht (abonnement) Tijdschrift inclusief toegang tot stapp app.
excl. btw € 276,00 incl. btw € 300,84
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht