Het Aanbestedingsreglement Werken 2016 (ARW 2016) bevat het Aanbestedingsreglement waarin de standaardprocedures en -voorwaarden voor de aanbesteding van
Europese en nationale overheidsopdrachten inzake de uitvoering van werken zijn opgenomen.

  • Boek
  • 512 pagina's
  • Bestelcode 9789012398060
Omschrijving
Het Aanbestedingsreglement Werken 2016 (ARW 2016) bevat het Aanbestedingsreglement waarin de standaardprocedures en -voorwaarden voor de aanbesteding van Europese en nationale overheidsopdrachten inzake de uitvoering van werken zijn opgenomen.

In Aanbestedingsreglement Werken 2016 zijn de procedures voor de Europese en de nationale aanbestedingen in twee kolommen naast elkaar geplaatst, zodat de overeenkomsten en verschillen in een oogopslag duidelijk zijn. De afzonderlijke procedures zijn in dit reglement volledig uitgeschreven, waardoor de toegankelijkheid voor gebruikers in de praktijk sterk is verbeterd, ten opzichte van de eerdere versies van de uitgave Aanbestedingsreglement.

Het Aanbestedingsreglement Werken 2016 is, bij de aanbesteding van werken, verplichte stof voor de aanbestedende diensten en wordt van harte aanbevolen voor integrale toepassing bij opdrachten voorwerken en aan werken gerelateerde leveringen en diensten. Een breed gebruik van dit reglement verbetert de herkenbaarheid, verlaagt de administratieve lasten en leidt zo tot een verbetering van de aanbestedingspraktijk. Het Aanbestedingsreglement Werken 2016 is dus onmisbaar bij de aanbesteding van werken!

Deze uitgave van Aanbestedingsreglement Werken 2016 bevat de teksten van het Aanbestedingsreglement, een algemene toelichting en een artikelsgewijze toelichting inclusief een transponeringstabel voor de relatie met de Aanbestedingswet. Deze indeling zorgt voor een handige werkwijze.

Voor een overzicht van al onze uitgaven op het gebied van aanbesteden, gaat u naar www.sdu.nl/aanbestedingsrecht.

Misschien ook interessant voor u:
Product details
Bestelcode 9789012398060
Productsoort Boek
Aantal pagina's 512
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 01-08-2016
NUR code 823
Auteur(s) Mr. R.H. Gribnau Drs. Ing. S.R. Doornbos Ing. J. Th. H. Oehler mr. L.S. Ensink

Uw bestelling

Aanbestedingsreglement Werken 2016
excl. btw € 38,22 incl. btw € 41,66
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht