Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht

Met Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMAANBOL
Omschrijving
Uw beste besteding

Op Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht online vindt u commentaren op:
-de Aanbestedingswet 2012;
-het Aanbestedingsbesluit.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar op aanbestedingsrecht biedt u waardevolle informatie over de juridische aspecten van het aanbestedingsproces; van de regels rond het uitschrijven van de aanbestedingsopdracht tot de juridische procedures rond de gunning.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen: De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren. Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van aanbestedingsrecht en staat onder redactie van mr. A.C.M. Fischer-Braams, prof. dr. G.W.A. van de Meent, mr. J.F. van Nouhuys en mr. A. Stellingwerff Beintema.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMAANBOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823

Uw bestelling

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht

* Verplichte velden

excl. btw € 151,00 incl. btw € 182,71
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht