OpMaat Arbeidsrecht Plus

OpMaat Arbeidsrecht+
Op dit online platform is alle arbeidsrechtelijke informatie thematisch samengebracht op één overzichtelijke plek. Of je nu snel wilt weten hoe iets ook alweer zat, behoefte hebt aan de relevante diepgaande informatie of op zoek bent naar een voorbeeldbrief of model, OpMaat Arbeidsrecht+ helpt je snel verder. Zo bespaar je veel tijd in je werkproces. Probeer nu 14 dagen gratis.

  • Online
  • Bestelcode SDUARBOL
Omschrijving
Waarom OpMaat Arbeidsrecht+?
  • Het hele arbeidsrecht ontsloten, inclusief aanpalende gebieden zoals sociale zekerheid en fiscaliteit op basis van onderwerpen uit jouw praktijk.
  • Het unieke concept van de Practice note geeft je overzicht van alle relevante informatie per onderwerp en laat in één oogopslag de belangrijkste aandachtspunten zien.
  • Praktische tools, flowcharts, voorbeeldbrieven en modeldocumenten zijn altijd bijgewerkt en besparen je tijd.
  • Voor diepgang en onderbouwing vind je overal verwijzingen naar wet- en regelgeving, commentaren, jurisprudentie en literatuur, inclusief toegang tot JAR, TAP, Commentaar Arbeidsrecht thematisch en Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs en Commentaar Arbeidsrecht thematisch.

150 onderwerpen en 200 tools
OpMaat Arbeidsrecht+ is volop in ontwikkeling. Op dit moment zijn er al bijna 150 onderwerpen beschikbaar. En dat aantal blijft groeien. Van totstandkoming van de arbeidsovereenkomst, wijziging van arbeidsvoorwaarden tot het einde van de arbeidsovereenkomst. Alle onderwerpen sluiten goed aan op de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. Bij ieder onderwerp vind je ook praktische tools. Meer dan 130 klantgesprekken stonden aan de basis van de onderwerpskeuze.

De Practice note: razendsnel antwoord op je vraag
De unieke Practice Notes zijn je startpunt binnen OpMaat Arbeidsrecht+ en binnen jouw werkproces. Ze beschrijven wat je moet weten over het onderwerp en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Ze geven direct antwoord op de vraag: “Hoe zat het ook al weer?” En bieden toegang tot gerelateerde en verdiepende informatie, zoals wet- en regelgeving, jurisprudentie, maar ook praktische tools, modeldocumenten, en calculators. De Practice Notes sluiten aan bij je werkproces en zorgen dat je snel verder komt.

Direct een abonnement
Een abonnement voor 1 gebruiker kun je direct bestellen in je winkelmandje.
Wil je een abonnement voor meerdere gebruikers? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

14 dagen gratis uitproberen?
Wil je OpMaat Arbeidsrecht+ 14 dagen uitproberen? Dan kun je een proefabonnement aanvragen.

Demo op kantoor?
Wil je een demo voor jou en je collega's op kantoor? Laat het ons weten.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode SDUARBOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://https://opmaat.sdu.nl/arbeidsrecht
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie prof. mr. E. Verhulp mr. N. Cancian-van Ballegooijen mr. E. Wits mr. S.F.H. Jellinghaus

Uw bestelling

OpMaat Arbeidsrecht Plus
excl. btw € 2.484,00 incl. btw € 3.005,64
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht