Tijdschrift Conflicthantering (abonnement)

Tijdschrift Conflicthantering vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk. Tijdschrift Conflicthantering (TC) is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Sdu.


  • Multimedia
  • Bestelcode TC
Omschrijving
Tijdschrift Conflicthantering (TC) verschijnt zes keer per jaar op papier. Naast het papieren tijdschrift krijgt u toegang tot het online archief via www.tijdschriftconflicthantering.nl en kunt het tijdschrift raadplegen in app-vorm.

Voor wie bestemd?
Dit vaktijdschrift vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in en zich beroepsmatig bezighoudt met mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk, gekoppeld aan diverse thema’s.

Abonnement
De abonnementsprijs is inclusief toegang tot het online archief van het tijdschrift en het tijdschrift in app-vorm. Leden van de NMv ontvangen het tijdschrift gratis uit hoofde van hun lidmaatschap, dit geldt ook voor MfN-registermediators met een dienstenpakket. Naast een jaarabonnement bieden wij ook een halfjaarabonnement aan.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers? Neem dan contact op met onze afdeling Sales: (070) 378 93 13 of mail naar sales.juridisch@sdu.nl .

TC via contentintegratie
Het Tijdschrift Conflicthantering is ook in digitale vorm beschikbaar via Rechtsorde en Legal Intelligence. Hebt u daar vragen over, neem dan contact op met onze afdeling Sales: (070) 378 93 13 of mail naar sales.juridisch@sdu.nl.


Bekijk de website

Product details
Bestelcode TC
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://https://opmaat.sdu.nl/alg
Voorbeeld TC1605.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Henneke Brink Janny Dierx Lenka Hora Adema Petra Jonkers Kim van Erp Aai Schaberg Fred Schonewille Judith Stoop
Hoofdredactie Folkert Jensma

Uw bestelling

Tijdschrift Conflicthantering (abonnement)

* Verplichte velden

excl. btw € 123,00 incl. btw € 134,07
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht