Sdu Commentaar Vermogensrecht bevat artikelsgewijs commentaar met een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur op boek 3, 5, 6, 7 en 7A BW en alle relevante aanverwante regelingen. Nieuw in deze editie zijn de commentaren op titel 2a van boek 7 BW over consumentenkredietovereenkomsten.

  • Boek
  • 2312 pagina's
  • Bestelcode 9789012394970
Omschrijving
Artikelsgewijze opzet gericht op uw praktijk
Sdu Commentaar Vermogensrecht
sluit naadloos aan bij uw dagelijkse werkzaamheden: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.
Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. Onderwerpen die in het Commentaar worden besproken, zijn onder andere goederenrecht, contractenrecht, aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht. Het is een must have als u werkzaam bent in een of meerdere van deze rechtsgebieden.

Het Sdu Commentaar Vermogensrecht is samengesteld door een professionele en ervaren redactie:
Prof. mr. A.I.M. van Mierlo
Prof. mr. T. Hartlief
Mw. mr. B.R.D. Hoebeke
Mr. J.L. Snijders
Prof.mr.dr. J.L. Smeehuijzen
Dr. mr. J.B. Spath

Snelheid en zekerheid met de online uitgave
Naast een prachtige bundel kunt u vanwege onze gunstige prijsstelling ook gebruik maken van de online content. U betaalt daar niet extra voor. Als u een online abonmement of een combinatie abonnement (het boek + het online abonnement) afsluit, maakt u voor dezelfde prijs gebruik van deze bronnen. Tijdens de voorbereiding en behandeling van zaken beschikt u altijd en overal over de commentaren van Vermogensrecht, zonder meerkosten. U kiest dus zelf voor of alleen de prachtige bundel, of voor alleen een online abonnement, of voor allebei (combi abonnement), voor dezelfde prijs!

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers? Neem dan contact op met onze afdeling Sales: 070 378 93 13 of sales.juridisch@sdu.nl.Product details
Bestelcode 9789012394970
Productsoort Boek
Aantal pagina's 2312
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2015-2016
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 822
Hoofdredactie prof. mr. A.I.M. van Mierlo prof. mr. T. Hartlief
Auteur(s) prof. mr. A.I.M. van Mierlo prof. mr. T. Hartlief mr. B.R.D. Hoebeke prof. mr. dr. J.L. Smeehuijzen mr. J.L. Snijders dr. mr. J.B. Spath

Uw bestelling

Sdu Commentaar Vermogensrecht
excl. btw € 309,72 incl. btw € 337,59
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht