Sdu Commentaar Strafvordering (abonnement) online + boek

Sdu Commentaar Strafvordering bestaat uit twee boekdelen met praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafvordering, de Wet op de economische delicten, het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en andere bijzondere wetten. Met een combinatieabonnement hebt u ook toegang tot alle commentaren online. Hiermee bent u altijd up-to-date.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een speciale editie van het Sdu Commentaar Strafrecht en Sdu Commentaar Strafvordering.

  • Multimedia
  • Bestelcode COMSTR
Omschrijving
Sdu Commentaar Strafvordering is een handzaam en overzichtelijk artikelsgewijs commentaar – in twee boekdelen – op de belangrijkste straf(proces)rechtelijke wet- en regelgeving. Daarnaast hebt u met een combinatieabonnement toegang tot alle commentaren online. Het commentaar neemt een eigen plaats in tussen de bestaande naslagwerken. Naast een analyse en juridische duiding van de wetsbepalingen (in beginsel per artikellid) wordt tevens verwezen naar relevante rechtspraak, parlementaire geschiedenis en literatuur. Met name de verwijzing naar deze diverse andere bronnen, maakt dit commentaar onderscheidend ten opzichte van andere commentaren.

Sdu Commentaar Strafvordering omvat praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafrecht, de Wet op de economische delicten, het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en andere bijzondere wetten.

Voor de rechtspraktijk
Sdu Commentaar Strafvordering is tot stand gekomen met medewerking van verschillende auteurs, elk een deskundige op zijn of haar specifieke deelonderwerp en om die reden aangezocht het commentaar te schrijven. Dit commentaar is vooral bedoeld voor de rechtspraktijk. De wet- en regelgeving worden nader geduid en van commentaar voorzien. Op onderdelen wordt evenwel niet geschuwd een zekere sturing te geven aan het wetenschappelijke debat.

Waarom kiezen voor Sdu Commentaar Strafvordering?
• Een combinatie van oriëntatie- en naslagwerk. Zo kunt u tijd en geld besparen.
• To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
• Snel tot de kern van het wetsartikel.
• Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het straf(proces)recht.
• Actuele wetteksten en toelichting op de bijbehorende website.

Sdu Commentaar Strafvordering is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van prof. dr. M. Boone, mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. G. Knobbout, prof. mr. dr. W.N. Ferdinandusse, mr. dr. V. Mul, mr. M. van Strien en mr. A.E. van der Wal

Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar de achterliggende teksten.

Bestel ook Sdu Commentaar Strafvordering of de combinatie Sdu Commentaar Straf(proces)recht.

Altijd up-to-date
Sdu Commentaar Strafvordering is verkrijgbaar in boekvorm, online en als e-book. Boek, online of een combinatie van de twee, de prijs is gelijk. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.

Bekijk de website

Product details
Merk Sdu Commentarenreeks
Bestelcode COMSTR
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Voorbeeld Sdu_Commentaar_Strafvordering_en_Strafrecht_2017-2018_Speciale_selectie_4.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie mr. Petra van Kampen mr. Nastja van Strien mr. Jos Silvis

Uw bestelling

Sdu Commentaar Strafvordering (abonnement) online + boek

* Verplichte velden

excl. btw € 183,00 incl. btw € 221,43
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht