Notamail Jurisprudentieoverzicht

Notamail Jurisprudentieoverzicht biedt u maandelijks de meest recente en essentiële notariële jurisprudentie. Door de gerubriceerde presentatie en kernachtige samenvatting van de uitspraken vindt u in één oogopslag de voor u relevante rechtspraak.

  • E-nieuwsbrief
  • Bestelcode NOTAJO
Omschrijving
Actuele informatie is voor u van cruciaal belang om uw cliënten doorlopend op hoog niveau te kunnen adviseren. Het vergt veel van uw kostbare tijd om op de hoogte te blijven van alle belangwekkende vakjurisprudentie. Met Notamail Jurisprudentieoverzicht ondersteunen wij u bij de selectie en analyse van essentiële rechtspraak.

Notamail Jurisprudentieoverzicht biedt u maandelijks de meest recente en essentiële notariële jurisprudentie. Door de gerubriceerde presentatie en kernachtige samenvatting van de uitspraken vindt u in één oogopslag de voor u relevante rechtspraak. De jurisprudentie wordt door een vakbekwame redactie geselecteerd uit alle relevante bronnen.

Om het gebruiksgemak optimaal te maken biedt Notamail Jurisprudentieoverzicht u door middel van hyperlinks, de mogelijkheid om de bron – voorzover gepubliceerd op internet (bijvoorbeeld Rechtspraak.nl) - te raadplegen.


Product details
Bestelcode NOTAJO
Productsoort E-nieuwsbrief
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Jan Beers Martin Schoenmaker Rudolf Janssen

Uw bestelling

Notamail Jurisprudentieoverzicht
excl. btw € 306,00 incl. btw € 370,26
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: