Verzameling Wetgeving Notariaat [abonnement]

De Verzameling Wetgeving Notariaat geeft een overzicht van de voor het notariaat belangrijke civiele en fiscale wetteksten, verdragen en overige regelgeving.

  • Boek
  • Bestelcode WN
Omschrijving
Het notariële vakgebied omvat verscheidene rechtsgebieden, waardoor de notariële jurist met diverse regelgevingen te maken heeft. De Verzameling Wetgeving Notariaat geeft een overzicht van de voor het notariaat belangrijke civiele en fiscale wetteksten, verdragen en overige regelgeving.

Voor wie?
Deze wettenbundel is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de notariële jurist, terwijl ook de buiten het notariaat werkzame estate planner er zijn voordeel mee kan doen. Daarnaast is deze bundel uitstekend inzetbaar in het civiele en fiscaalrechtelijke onderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen.

Overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar
De Verzameling Wetgeving Notariaat is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

Abonnement op WN?
Jaarlijks verschijnt een nieuwe editie van deze wettenverzameling. Met een abonnement ontvangt u elk jaar de geactualiseerde druk. Bovendien profiteert u van zo’n 15% korting op de verkoopprijs.
Product details
Bestelcode WN
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820

Uw bestelling

Verzameling Wetgeving Notariaat [abonnement]
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht