Praktijkregels voor drukapparatuur (abonnement)

NEN, TCD

Met behulp van Praktijkregels voor Drukapparatuur kunt u op basis van gecertificeerde normen en onafhankelijk advies het gebruik van drukapparatuur volgens nationale regelgeving inrichten. Het abonnement bestaat uit verschillende componenten.

  • Multimedia Hoog
  • Bestelcode PRDA
Omschrijving
Met behulp van Praktijkregels voor Drukapparatuur kunt u op basis van gecertificeerde normen en onafhankelijk advies het gebruik van drukapparatuur volgens nationale regelgeving inrichten. Deze uitgave is in samenwerking met NEN en TCD ontwikkeld.

Het abonnement Praktijkregels voor Drukapparatuur bestaat uit verschillende componenten:

Thematische katernen in een bewaarband
Door de thematische indeling is het voor u eenvoudig om snel de juiste informatie te vinden. Thema's die onder andere behandeld zullen worden zijn procedures, materialen, inspectie, keuring, ontwerp en berekingsmethoden.

Online
De online bevat de digitale inhoud van de katernen en de nieuwsbrieven. U beschikt over verschillende zoekmogelijkheden en de inhoud is eenvoudig te downloaden en te printen.

E-nieuwsbrief
Vier keer per jaar verschijnt deze nieuwsbrief boordevol actualiteiten en ontwikkelingen binnen uw vakgebied en de laatste wijzigingen in de Praktijkregels. Zo blijft u heel eenvoudig op de hoogte van relevant vaknieuws.

Adviesdienst
In samenwerking met NEN bieden wij u een persoonlijke adviesdienst. U kunt hierbij 24 uur per dag met al uw vakinhoudelijke vragen terecht. Algemene vragen over de uitleg en interpretatie van de regels zijn gratis. Voor specifieke bedrijfsinhoudelijke vragen ontvangt u antwoord tegen een gereduceerd tarief. Zo zorgen uw vragen over de praktijkregels voor drukapparatuur persoonlijk beantwoord.

Voor de abonnementsprijs ontvangt u de katernen, toegang tot de online en e-nieuwsbrieven en kunt u het hele jaar gebruik maken van de adviesdienst.

Toegang tot Praktijkregels voor Drukapparatuur
Bij het bestellen van Praktijkregels voor drukapparatuur heeft u binnen ongeveer een uur toegang tot uw abonnement. U verlaat daarbij deze webshop. Heeft u producten geplaatst in uw winkelwagen, keer dan na de registratie van uw abonnement weer terug naar deze shop om de rest van uw bestelling af te ronden.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode PRDA
Productsoort Multimedia Hoog
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.prda.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) NEN TCD

Uw bestelling

Praktijkregels voor drukapparatuur (abonnement)
excl. btw € 1.361,00 incl. btw € 1.646,81
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht