Sdu Commentaar Ondernemingsrecht (abonnement) boek.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht

prof. mr. H. Beckman, prof. mr. C.A. Schwarz, mr. P.D. Olden, prof.mr. H.M. Vletter-van Dort, mr. J.M. Blanco Fernandez

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is een boek waarin het gehele ondernemingsrecht artikels gewijs wordt becommentarieerd. Het boek richt zich op de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Sdu Commentaar Ondernemingsrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

  • Intekening
  • Bestelcode COMONDBOEK
Omschrijving
Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is een combinatie van een boek en een online-uitgave waarin het gehele ondernemingsrecht artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Met deze intekening verzekert u zich van de volgende editie van Sdu Commentaar Ondernemingsrecht.Sdu Commentaar Ondernemingsrecht sluit naadloos aan bij de praktijk

• Volledig gericht op ondernemingsrecht
• Online en in boekvorm
• Samengesteld door experts

Focus op ondernemingsrecht: snel en doortastend
Uw cliënt weet van aanpakken. Voor de juridische aspecten van zijn bedrijfsvoering verwacht hij van u een snelle dienstverlening. Met Sdu Commentaar Ondernemingsrecht kunt u uw cliënten doortastend van dienst zijn, dankzij commentaren die volledig aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Alle belangrijke thema’s worden toegelicht, van de oproep voor de algemene vergadering van aandeelhouders tot de aansprakelijkheid van bestuurders.

Alle facetten van het ondernemingsrecht aan bod
U kunt direct aan de slag met praktisch en diepgaand commentaar dat ingaat op de relevante wetgeving, jurisprudentie en literatuur. Belangrijkere wetsartikelen krijgen een langer en uitgebreider commentaar, zodat u snel de informatie vindt die u nodig hebt.

Snel tot de kern
Sdu Commentaar Ondernemingsrecht brengt u snel tot de kern van het wetsartikel, de bijbehorende jurisprudentie en laat zien hoe het zich verhoudt tot andere artikelen. Alle commentaren zijn artikelsgewijs geordend op thema. U kunt alle relevante informatie dus snel vinden.Altijd up-to-dateSdu Commentaar Ondernemingsrecht is verkrijgbaar als boek en online. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.

Samengesteld door experts
Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is samengesteld door meer dan 50 deskundige auteurs en staat onder redactie van prof. mr. B. Bier, prof. mr. M.J. van Ginneken, prof. mr. M.J. Kroeze, mr. dr. P.P. de Vries, prof. mr. dr. J.B. Wezeman en prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman.

U kunt de fysieke uitgave hier bestellen als boek. WIlt u echter ook toegang tot de bijbehorende online versie? Neem dan een abonnement op het boek én de online versie.
Product details
Bestelcode COMONDBOEK
Productsoort Intekening
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Sdu Commentaar Ondernemingsrecht
Voorbeeld SCO_2017-2018_inkijkexemplaar_2.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 827
Redactie prof. mr. M.J. Kroeze prof. mr. J.B. Wezeman mr. D.F.M.M. Zaman prof. mr. H.M. Vletter - van Dort
Hoofdredactie prof. mr. M.J. Kroeze
Auteur(s) prof. mr. H. Beckman prof. mr. C.A. Schwarz mr. P.D. Olden prof.mr. H.M. Vletter-van Dort mr. J.M. Blanco Fernandez

Uw bestelling

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht (abonnement) boek.
Factuur bij levering
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht