Sdu Commentaar Relatierecht Online

Met Sdu Commentaar Relatierecht online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMREROL
Omschrijving
Sdu Commentaar Relatierecht online
Op Sdu Commentaar Relatierecht online vindt u commentaren op:
-Burgerlijk Wetboek, Boek 1, 2, 3, 7A en 10;
-Wetboek van burgerlijke rechtsvordering;
-Wet IB 2001;
-Successiewet 1956;
-Wet verevening pensioenrechten;
-Verdragen op het gebied van internationaal privaatrecht;
-Brussel II bis;
-Alimentatieverordening;
-aanverwante regelingen.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de bepalingen uit het relatierecht dat zich uitstrekt over het civiel recht, fiscaal recht en internationaal privaatrecht.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen: De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren. Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar Relatierecht online is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van relatierecht en staat onder redactie van mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. E.N. Frohn, mr. A.N. Labohm, prof. mr. P. Vlaardingerbroek en drs. J.F.M. Zweekhorst.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMREROL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Sdu Commentaar Relatierecht Online

* Verplichte velden

excl. btw € 205,00 incl. btw € 248,05
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht