Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht (abonnement)

Bij het samenstellen van deze bundel is het begrip sociale zekerheid breed opgevat. Dat resulteert in de opname van regelingen rond de klassieke sociale zekerheidsrisico´s, maar u vindt in deze bundel ook regelingen die voorzien in inkomensbescherming in verband met wonen, onderwijs en kinderopvang. Aan de orde komen verder rechtsbijstand en regelingen rond rampen, ongevallen en remigratie.

  • Boek
  • Bestelcode WVSZ
Omschrijving
Bij het samenstellen van deze bundel is het begrip sociale zekerheid breed opgevat. Dat resulteert in de opname van regelingen rond de klassieke sociale zekerheidsrisico´s, maar u vindt in deze bundel ook regelingen die voorzien in inkomensbescherming in verband met wonen, onderwijs en kinderopvang. Aan de orde komen verder rechtsbijstand en regelingen rond rampen, ongevallen en remigratie. Een lijn in de marge geeft toekomstig recht aan.

Wet- en regelgeving en beleidsregels, afgestemd op de praktijk van rechtshulpverleners en professionals in de sociale adviespraktijk en medewerkers van uitvoeringsinstellingen. Ook voor het onderwijs in sociale zekerheidsrecht en arbeidsrecht.

Deze wettenverzameling is samengesteld door:

T. Homan, Hoofd Wetenschappelijk Bureau Lawton Advocaten & Belastingadviseurs te Breda/Rotterdam
Prof. dr. G.J. Vonk, bijzonder hoogleraar Socialezekerheidsrecht, Faculteit der Rechtsgeleerdheid Vrije Universiteit van Amsterdam en aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Bij dit abonnement op de Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht ontvangt u 15% korting. U kunt de bundel uiteraard ook los bestellen. U kunt ook een abonnement op de gehele reeks nemen.

Deze wettenbundel maakt deel uit van de Sdu Wettenverzamelingen. Inmiddels zijn er 9 delen verschenen in deze reeks.
Product details
Bestelcode WVSZ
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 16-12-2004
Serie naam Sdu Wettenverzamelingen

Uw bestelling

Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht