Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin de Algemene wet bestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met het algemeen bestuursrecht in aanraking komen.

  • Boek
  • 1786 pagina's
  • Bestelcode 9789012397773
Omschrijving
Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin de Algemene wet bestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.
De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met het algemeen bestuursrecht in aanraking komen. Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

U kun ook kiezen voor een abonnement en ontvang 15% korting.
Product details
Bestelcode 9789012397773
Productsoort Boek
Aantal pagina's 1786
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2016
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 09-05-2016
NUR code 820
Auteur(s) Mr. K.J. de Graaf Mr. T.E.P.A. Lam Mr.dr. E.C.H.J. van der Linden Mr. M.G.J. Maas-Cooymans Mr. T. Spapens Mr. G.A. van der Veen

Uw bestelling

Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht, Editie 2016
excl. btw € 158,59 incl. btw € 172,86
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht