Nieuwsbrief Strafrecht (abonnement) Tijdschrift incl. online & app

Het tijdschrift Nieuwsbrief Strafrecht biedt u een betrouwbaar overzicht van alle recente ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht. U ontvangt veertien maal per jaar actuele informatie over wetgeving, beleid en jurisprudentie.

 • Multimedia
 • Bestelcode NBSR+OL
Omschrijving
Het strafrecht is altijd in beweging: de rol van de media in strafzaken, de reikwijdte van artikel 591a Sv en de evaluatie van bijzondere opsporingsmethoden, nieuwe regelgeving en veel nieuwe jurisprudentie.

Het tijdschrift Nieuwsbrief Strafrecht biedt u een betrouwbaar overzicht van alle recente ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht. U ontvangt 14 maal per jaar actuele informatie over wetgeving, beleid en jurisprudentie. De informatie is beknopt en volledig: precies de informatie die u nodig heeft. Bij het abonnement behoort tevens een verzamelband voor de lopende jaargang.

Nu met Nieuwsbrief Strafrecht geannoteerd als onderdeel van het abonnement
Vanaf heden verschijnt elke twee maanden verschijnt de aanvulling Nieuwsbrief Strafrecht Geannoteerd met daarin annotaties bij eerder gepubliceerde uitspraken; elke aflevering van de Geannoteerd-uitgave zal zo'n 10 annotaties gaan omvatten. De annotaties worden verzorgd door gerenommeerde vakgenoten, werkzaam in de strafrechtpraktijk en wetenschap. Alle uitspraken en annotaties zijn in het archief van Nieuwsbrief Strafrecht raadpleegbaar.

Tijd besparen
De frequente verschijning van Nieuwsbrief Strafrecht waarborgt dat u steeds goed op de hoogte blijft. Doordat de informatie toegankelijk en geconcentreerd aangeboden wordt kost dit u bovendien nauwelijks nog tijd.

Online
Naast uw jurisprudentietijdschrift krijgt u ook toegang tot een online archief van Nieuwsbrief Strafrecht via opmaat.sdu.nl. Op deze online kunt u uw jurisprudentie opzoeken, exporteren en bewerken. Snel, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk. Nog voordat het tijdschrift bij op de deurmat valt, kunt u vanaf iedere computer de meest recente uitspraken - voorzien van een link naar relevante wetgeving - raadplegen.

Nieuwsbrief Strafrecht Stapp
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van Nieuwsbrief Strafrecht Stapp. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op Nieuwsbrief Strafrecht. U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Nieuwsbrief Strafrecht is ook opgenomen in opmaat.sdu.nl.

Redactie Nieuwsbrief Strafrecht
 • prof. mr. G.P.M.F. Mols
 • mr. J. Anker
 • mr. dr. J.A.A.C. Claessen
 • mr. M.P. de Graaf
 • prof. mr. T. Spronken
 • mr. J.H. Wesseling
 • mr. J.H.M. Willems

Verschijning
Nieuwsbrief Strafrecht
verschijnt 14 maal per jaar.

TIP! Bezoek dé portal voor strafrechtprofessionals, opmaat.sdu.nl
Met scherpinstrafrecht.nl heeft u op ieder moment van de dag zicht op de allerlaatste ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk, waar en wanneer u maar wilt. We bieden u het belangrijkste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving, jurisprudentie en commentaren. Daarnaast vindt u hier alle informatie over vakliteratuur en evenementen.

Dit tijdschrift Strafblad verschijnt 6x per jaar. Zowel los als aanvulling op Nieuwsbrief Strafrecht biedt deze uitgave uitkomst in uw dagelijkse praktijk. Uit onderzoek onder de abonnees van de Nieuwsbrief is gebleken dat er meer behoefte is aan artikelen die de rode draad volgen van de verschenen jurisprudentie en wet- en regelgeving. Strafblad komt hieraan tegemoet.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode NBSR+OL
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Voorbeeld NbSr_4_redactioneel_politieverhoren.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Nieuwsbrief Strafrecht (abonnement) Tijdschrift incl. online & app

* Verplichte velden

excl. btw € 1.042,00 incl. btw € 1.135,78
 • Gratis verzending
 • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
 • 14 dagen retourrecht