Praktijkboek Ontneming 4e druk

Mr. H.G. Punt

Het strafrechtelijk ontnemen van het wederrechtelijk verkregen voordeel heeft zowel strafrechtelijke, strafvorderlijke als civielrechtelijke aspecten.
Dit boek behandelt deze aspecten van ontneming.

  • Boek
  • 380 pagina's
  • Bestelcode 9789012385992
Omschrijving
Het strafrechtelijk ontnemen van het wederrechtelijk verkregen voordeel heeft zowel strafrechtelijke, strafvorderlijke als civielrechtelijke aspecten.

In dit boek is getracht deze aspecten van ontneming te behandelen. Omdat het is geschreven als een praktijkboek wordt de materie per onderwerp behandeld. In ieder onderdeel wordt een uiteenzetting gegeven van de thans geldende regelgeving, waarbij ook de relevante jurisprudentie en literatuur aan de orde komen. Door middel van voetnoten wordt verwezen naar de vindplaatsen van de van toepassing zijnde wetsartikelen, jurisprudentie en literatuur.

In deze vierde druk zijn de op 1 juli 2011 in werking getreden relevante wetswijzigingen opgenomen en is de tot juni 2011 verschenen jurisprudentie verwerkt.

Auteur
Mr. H.G. Punt studeerde in 1976 af aan de Universiteit Leiden en was vele jaren werkzaam in de belastingadviespraktijk. Hij was verbonden aan de redactie van diverse fiscaal- en sociaalrechtelijke uitgaven en was ruim twaalf jaar werkzaam als advocaat. Vanaf 1994 is hij als adviseur verbonden aan het Bureau Ontnemingswetgeving
Openbaar Ministerie (BOOM). Mr. Punt is raadsheer-plaatsvervanger bij de gerechtshoven van Amsterdam en Den Haag. Dit boek is geschreven op persoonlijke titel.

eBook
Een eBook Van deze uitgave is beschikbaar via bol.com
Product details
Bestelcode 9789012385992
Productsoort Boek
Aantal pagina's 380
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 824
Auteur(s) Mr. H.G. Punt

Uw bestelling

Praktijkboek Ontneming 4e druk
excl. btw € 57,57 incl. btw € 62,75
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht