Waar staat u als advocaat over 5-10 jaar? Is de toekomst makkelijker als u advocaat bij een groot kantoor bent of is die voor kleinere kantoren beter? En waar liggen de kansen in de markt als de wereld om u heen automatiseert en opdrachtgevers druk uitoefenen op de tarieven?

  • Boek
  • 170 pagina's
  • Bestelcode 9789012395885
Omschrijving
De Nieuwe Advocaat bevat 28 interviews met advocaten, consultants, experts en managing partners. Zij schetsen hoe ontwikkelingen binnen en buiten advocatenkantoren het werk van advocaten beïnvloeden. De auteurs filterden uit de interviews zeven aanbevelingen die advocaten helpen zich voor te bereiden op de toekomst. “Advocaten moeten vooral niet naar elkaar kijken”, waarschuwen de auteurs onder meer. “Maar naar andere beroepen en andere landen. Daarmee kunnen zij zich onderscheiden.”

De Nieuwe Advocaat is een vervolg op het boek 'De ondernemende advocaat' uit 2006. In negen jaar is er zoveel veranderd binnen de juridische markt, economische crisis en de niet te stoppen digitalisering, dat de auteurs Christ’l Dullaert, Monique van de Griendt en Juriaan Mensch besloten om geen nieuwe druk van dit werk te schrijven, maar een geheel nieuw boek: De Nieuwe Advocaat.

Nieuwsgierig? Download hier het hoofdstuk: De goede advocaat: over ethisch gedrag en integriteit in law firms.

De Nieuwe Advocaat is via Bol.com tevens beschikbaar als Ebook.

De Nieuwe Advocaat als relatiegeschenk?
Hebt u belangstelling om het boek De Nieuwe Advocaat als relatiegeschenk af te nemen? U kunt daarvoor contact opnemen met de uitgever: g.schinkel@sdu.nl of per telefoon via (070) 378 97 37.
Product details
Bestelcode 9789012395885
Productsoort Boek
Aantal pagina's 170
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 30-06-2015
NUR code 820
Auteur(s) Christ'l Dullaert Monique van de Griendt Juriaan Mensch

Uw bestelling

De nieuwe advocaat
excl. btw € 45,64 incl. btw € 49,75
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht