Uitvoeringsregels aanbesteding geeft in beknopte bewoordingen toelichting en commentaar op de geldende aanbestedingsregelgeving.Deze regelgeving is neergelegd in het Besluit aanbestedingsregels overheidsopdrachten (Bao) en het Besluit aanbestedingsregels speciale sectoren (Bass). De toelichting ziet op de officiële uitleg van de wetgever, inclusief de commentaren van een deskundige redactie. Het resultaat is een korte, bondige en toegankelijke uitleg van de geldende aanbestedingsvoorschriften.

  • Boek
  • 276 pagina's
  • Bestelcode 9789012571487
Omschrijving
Uitvoeringsregels aanbesteding geeft in beknopte bewoordingen toelichting en commentaar op de geldende aanbestedingsregelgeving. Deze regelgeving is neergelegd in het Besluit aanbestedingsregels overheidsopdrachten (Bao) en het Besluit aanbestedingsregels speciale sectoren (Bass). De toelichting ziet op de officiële uitleg van de wetgever, inclusief de commentaren van een deskundige redactie. Het resultaat is een korte, bondige en toegankelijke uitleg van de geldende aanbestedingsvoorschriften.

Handige verwijzing naar Wetsvoorstel Aanbestedingswet
Aan het slot van ieder artikel is een verwijzing opgenomen naar de overeenkomstige bepaling in het wetsvoorstel Aanbestedingswet (Kamerstukken II, 2009-2010, 32 440). Dit wetsontwerp betreft een nagenoeg ongewijzigde herziene implementatie van de Europese aanbestedingsrichtlijnen voor de klassieke sectoren (2004/18/EG) en de nutssectoren (2004/17/EG). De voorliggende uitgave zal dus ook na de inwerkingtreding van dat wetsontwerp zijn waarde behouden.

Ook interessant:
  • Het commentaar Uitvoeringsregels aanbesteding is van de hand van de redactieleden van Standaardregelingen in de bouw deel 2 ( SR2).
Product details
Bestelcode 9789012571487
Productsoort Boek
Aantal pagina's 276
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 955
Hoofdredactie prof.mr. J. Hebly
Auteur(s) mr. A.M. Kuhler mr. R. Cremers mr. T. van Helmond mr. J. Boogaarts mr. W. Ritsema van Eck mr ir. M. Klijn mr A. van den Bosch

Uw bestelling

Uitvoeringsregels aanbesteding
excl. btw € 67,70 incl. btw € 73,79
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht