Wapens Totaal module tekens en codes

M.van Zanten, J.A.J.M. Waaijer

Op Wapens Totaal kunt u gemakkelijk de herkomst van vuurwapens, onderdelen en componenten van vuurwapens, munitie en explosieven terugvinden.

  • Online
  • Bestelcode WAPENTC
Omschrijving
Op Wapens Totaal kunt u gemakkelijk de herkomst van vuurwapens, onderdelen en componenten van vuurwapens, munitie en explosieven terugvinden. De website is ook de vraagbaak voor het op een juiste wijze vertalen van begrippen uit de wapenwereld in een andere taal. De verschillende zoekmethodes zorgen ervoor dat u gemakkelijker, gerichter en sneller uw werk kunt doen.

Wapens Totaal bestaat uit meerdere modules. U kunt een abonnement afsluiten op een van de onderstaande losse modules of op beide modules. Wapens Totaal bestaat uit de volgende modules:

  • Woordenboek
  • Tekens en codes

Met dit abonnement heeft u onbeperkt toegang tot de module Tekens en Codes, u ontvangt tevens 1 keer per jaar het jaarboek Wapens en Munitie. In dit boek vindt u meer informatie over de wetgeving en (vuur)wapens, basiskennis voor veiligheid en onderzoek, juridische beschrijvingen voor het proces-verbaal en het opsporingsonderzoek.
U kunt ook een abonnement op de module Woordenboek of op beide modules nemen.

De module Juridisch Kader Wapens en Munitie op Wapens Totaal bevat de volledige wet- en regelgeving. De Wet is artikelsgewijs toegelicht voor opsporing èn vergunningverlening.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode WAPENTC
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.wapenstotaal.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie B. Eilders J. van den Berg
Hoofdredactie M.van Zanten
Auteur(s) M.van Zanten J.A.J.M. Waaijer

Uw bestelling

Wapens Totaal module tekens en codes
excl. btw € 1.109,00 incl. btw € 1.341,89
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht