Juridische boeken

Juridische boeken vind je direct bij Sdu. De specialist als het gaat om juridische vakliteratuur. Iedere advocaat wordt op zijn wenken bediend met het grote assortiment. Van een boek over aanbestedingsrecht of arbeidsrecht tot strafprocesrecht, ondernemingsrecht en mediation. en van jurisprudentie tot commentaar. Het aanbod is heel divers. Er is altijd een juridisch boek dat past bij uw specialisatie of informatiebehoefte. Juridische toptitels van Sdu die u natuurlijk kent zijn de Blauwe VNW wettenbundel, de Stand van de Advocatuur, het Compendium Estate Planning,  Handboek Mediation, Commentaar Aanbestedingsrecht, dagloonbesluit werknemersverzekeringen. Sdu uitgevers biedt u de juiste, meest complete vakinformatie, naslagwerken, wetboeken, jaarboeken voor advocaten en juristen.

Commentaren, tekst en toelichting voor de advocaat

Niet alleen boeken over het recht, maar ook wettenbundels, commentaren, praktijkinformatie, tekst en toelichting en nog veel meer vakliteratuur vindt u bij Sdu uitgevers. En alles is georganiseerd per vakgebied zodat u makkelijk uw juridische boeken kunt selecteren. Dat maakt het makkelijk om de hoogte te blijven van de laatste nieuwe vakliteratuur voor de advocatuur.

Ook wettenbundels voor de rechtenstudent

Natuurlijk zijn ook rechtenstudenten bij ons aan het goede adres. Zo kunnen studenten wettenbundels bij Sdu kopen. De bekendste is waarschijnlijk de Blauwe VNW, een handige wettenbundel in 3 delen, met gratis ebook.

Specifieke boeken en bladen voor de advocatuur

Naast alle juridische boeken van Sdu vind je ook het vakbladen in de jurisprudentie met toptitels als JOR en JAR en natuurlijk ook onlines, OpMaat, meer dan 600 abonnementsvormen.Voor bijna ieder rechtsgebied bent u bij ons aan het goede adres.

Boeken voor iedere jurist

De onderwerpen van de juridische boeken lopen heel erg uiteen. Zo zijn er boeken over Bouwrecht, Huurrecht, Notarieel recht en strafrecht. Kijk hieronder in de lijst voor alle andere mogelijkheden.

 1. Aanbestedingsrecht (28)
 2. Arbeidsrecht (54)
 3. Bouwrecht (10)
 4. Burgerlijk procesrecht (19)
 5. Erfrecht (9)
 6. Europees en internationaal recht (2)
 7. Financieel Recht (Bank en Effectenrecht) (6)
 8. Fiscaal recht (24)
 9. Gezondheidsrecht (77)
 10. Huurrecht (13)
 11. Incasso (1)
 12. Insolventierecht (19)
 13. Intellectuele eigendom (14)
 14. Jeugdrecht (7)
 15. Letselschade (10)
 16. Levensmiddelenrecht (21)
 17. Mededingingsrecht (2)
 18. Mediation (41)
 19. Migratierecht (22)
 20. Milieu- en omgevingsrecht (28)
 21. Notarieel recht (23)
 22. Ondernemingsrecht (44)
 23. Onderwijsrecht (47)
 24. Personen- en Familierecht (31)
 25. Socialezekerheidsrecht (1584)
 26. Staats- en Bestuursrecht (18)
 27. Straf(proces)recht (63)
 28. Vastgoedrecht (10)
 29. Vermogens- Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht (9)
 30. Wet bescherming Persoonsgegevens