Uw bestelling

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online + APP
excl. btw € 420,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online + APP

Het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP» bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Bij dit abonnement hoort tevens de jaarlijkse folio editie van «JBP». De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBP+OL
Omschrijving
Met «JBP» heeft u een tijdschrift dat de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens behandelt. De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue. Het tijdschrift verschijnt een keer per jaar op papier en twee-maandelijks is er een online update.

Online
De wetsartikelen waarmee u het meest te maken hebt, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Met de hyperlinks in de online schakelt u snel van commentaar naar achterliggende uitspraken. In «JBP» worden de geselecteerde uitspraken zo veel mogelijk voorzien van verklarende annotaties.
De online krijgt twee-maandelijks een update.

Onmisbaar
«JBP» is onmisbaar voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met de bescherming van persoonsgegevens. Of dit nu een beleidsmedewerker op een ministerie, een privacy-officer in dienst van een commercieel bedrijf of een advocaat die zich voor een klant met het elektronisch patiëntendossier bezighoudt.

Naast de online ontvangt u jaarlijks de papieren editie.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JBP+OL
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven