Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online

Het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP» bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Bij dit abonnement hoort tevens de folio editie van «JBP». De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBP+OL
Omschrijving
Met «JBP» heeft u een tijdschrift dat de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens behandelt. De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar op papier en twee-maandelijks is er een online update.

Online
De wetsartikelen waarmee u het meest te maken hebt, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Met de hyperlinks in de online schakelt u snel van commentaar naar achterliggende uitspraken. In «JBP» worden de geselecteerde uitspraken zo veel mogelijk voorzien van verklarende annotaties.
De online krijgt twee-maandelijks een update.

Onmisbaar
«JBP» is onmisbaar voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met de bescherming van persoonsgegevens. Of dit nu een beleidsmedewerker op een ministerie, een privacy-officer in dienst van een commercieel bedrijf of een advocaat die zich voor een klant met het elektronisch patiëntendossier bezighoudt.

Naast de online variant ontvangt u 6 x per jaar een de papieren editie.

JBP Verklaard*
Op 16 april organiseert Sdu een studiemiddag, JBP Verklaard*, waarbij uitspraken worden besproken tegen de achtergrond van de geldende wetgeving en in anticipatie op de AVG en worden de consequenties van die uitspraken en de daarmee gepaard gaande voor- en nadelen en valkuilen uiteengezet. Door voortdurend de praktijk centraal te stellen, biedt deze studiemiddag u bruikbare handvatten en suggesties die u behulpzaam zullen zijn bij de uitoefening van uw praktijk. Als u een JBP Abonnement heeft, ontvangt u nu 20% korting. Schrijf u nu in!

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JBP+OL
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Prijs incl. BTW 539.66
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven

Uw bestelling

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online
excl. btw € 446,00 incl. btw € 539,66
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht