Uw bestelling

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online + APP
excl. btw € 420,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens folio + online + APP

Het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP» bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Bij dit abonnement hoort tevens de toegang tot de online van «JBP». De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBP+OL
Omschrijving
Met «JBP» heeft u een tijdschrift dat de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens behandelt. De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue. Het tijdschrift verschijnt twee keer per jaar.

Online
Naast het tijdschrift heeft u toegang tot de online van «JBP». De wetsartikelen waarmee u het meest te maken hebt, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Met de hyperlinks in de online schakelt u snel van commentaar naar achterliggende uitspraken. In «JBP» worden de geselecteerde uitspraken zo veel mogelijk voorzien van verklarende annotaties.
De online krijgt maandelijks een update.

Onmisbaar
«JBP» is onmisbaar voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met de bescherming van persoonsgegevens. Of dit nu een beleidsmedewerker op een ministerie, een privacy-officer in dienst van een commercieel bedrijf of een advocaat die zich voor een klant met het elektronisch patiëntendossier bezighoudt.

«JBP» is de opvolger van de in 2009 voor het laatst verschenen Uitsprakenbundel Wbp.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JBP+OL
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven