Uw bestelling

Jurisprudentie Burgerlijk Procesrecht (abonnement) Tijdschrift incl. online & app

* Verplichte velden

excl. btw € 615,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Jurisprudentie Burgerlijk Procesrecht (abonnement) Tijdschrift incl. online & app

In Jurisprudentie Burgerlijk procesrecht («JBPr») vindt u de belangrijkste uitspraken op het gebied van burgerlijk procesrecht, voorzien van bondige commentaren. «JBPr» biedt de praktijkjurist een selectie aan van de belangrijkste procesrechtelijke uitspraken van zowel de Hoge Raad als van lagere rechterlijke instanties.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBPR+OL
Omschrijving
«JBPr» is een unieke bundeling van de belangrijkste procesrechtelijke uitspraken van zowel de Hoge Raad als van lagere rechterlijke instanties. De uitspraken zijn vaak voorzien van een kort, praktijkgericht commentaar.

Online
Naast uw jurisprudentietijdschrift op papier, krijgt u ook toegang tot een online archief van «JBPr» via opmaat.sdu.nl. Op deze online kunt u uw jurisprudentie opzoeken, exporteren en bewerken. Snel, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk. Nog voordat het tijdschrift bij op de deurmat valt, kunt u vanaf iedere computer de meest recente uitspraken – voorzien van een link naar relevante wetgeving – raadplegen.

«JBPr» Stapp 2.0
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van «JBPr» Stapp 2.0. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.
Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op «JBPr». U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Verschijning
Het tijdschrift «JBPr» verschijnt 5 keer per jaar. Aan het einde van de jaargang wordt u automatisch een bewaarband toegestuurd.

Prijs
Naast het tijdschrift ontvangt u toegang tot het online archief van «JBPr» en «JBPr» Stapp 2.0.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze afdeling Sales: 070 378 93 13 of sales.juridisch@sdu.nl.

Redactie
Mw. prof. mr. C.J.M. Klaassen (voorzitter), Mr. A. van Hees, Mr. J.G.A. Linssen, Mr. G.J. Meijer, H.F. van Rijswijk (redactiesecretaris), Mr. H.W. Wiersma.

Redactieadviesraad
mr. A. Hammerstein, mr. Th. B. ten Kate, prof. mr. H.J. Snijders.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JBPR+OL
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar