Jurisprudentie Vreemdelingenrecht

Deze gezamenlijke uitgave van Sdu Uitgevers en Stichting Migratierecht Nederland geeft een betrouwbaar en objectief overzicht van actuele jurisprudentie. Het verschijnt driewekelijks, waardoor u snel beschikt over alle jurisprudentie die voor u van belang is.

  • Multimedia
  • Bestelcode TSJVABO
Omschrijving
Jurisprudentie Vreemdelingenrecht (JV), een gezamenlijke uitgave van Sdu Uitgevers en Stichting Migratierecht Nederland, geeft een betrouwbaar en objectief overzicht van actuele jurisprudentie. JV neemt uitspraken op over het asiel- en vluchtelingenrecht en het reguliere vreemdelingenrecht. Tevens publiceert het tijdschrift jurisprudentie over onder meer nationaliteitswetgeving, de wet Arbeid Vreemdelingen en internationale regelgeving (o.a. EU-verdrag, EVRM, Schengen en Dublin).

De uitspraken zijn voorzien van trefwoorden en samenvattingen en, indien nodig, van korte, op de praktijk toegesneden annotaties. Jurisprudentie Vreemdelingenrecht verschijnt driewekelijks, waardoor u snel beschikt over alle jurisprudentie die voor u van belang is.

JV Stapp
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van JV Stapp. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op JV. U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Het betreft een jaarabonnement met een kwartaalfacturering.

Bij een abonnement op JV ontvangt u jaarlijks een verzamelband.

Product details
Bestelcode TSJVABO
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Jurisprudentie Vreemdelingenrecht
excl. btw € 240,00 incl. btw € 261,60
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht