CASE

Klant: Klaverblad Verzekeringen
Branche: Juristen
Team:  Ilse, Menno, Ilona en Dennis
Product: Legal Counsel

De vooruitgang van Klaverblad Verzekeringen

Ilse biedt klanten vooruitgang met goed onderbouwd juridisch advies

Ilse KlaassenIlse Klaassen
Rechtsbijstand adviseur

Ilse Klaassen is rechtsbijstand adviseur bij Klaverblad Verzekeringen. De afdeling Rechtsbijstand waar Ilse deel van uitmaakt werkt dagelijks met Legal Counsel om snel antwoorden te vinden op uiteenlopende juridische vragen.

Wetgeving verandert in een behoorlijk tempo. Voor de juristen van Klaverblad is het daarom belangrijk om altijd over actuele kennis te beschikken. Legal Counsel helpt om alle juridische vraagtekens snel in te vullen, maar levert door de manier van zoeken ook verrassende nieuwe inzichten op. Voor de juristen van Klaverblad is Legal Counsel net de collega die zegt: ‘Heb je daar en daar al aan gedacht?’ Dat zorgt ervoor dat beslissende informatie snel gevonden wordt. Het resultaat: een juridisch advies waarmee Klaverblad klanten echt verder helpt.

Meer informatie

Product Legal Counsel

Klaverblad Verzekeringen maakt gebruik van Legal Counsel van Sdu. Met Legal Counsel heeft u 24 uur per dag toegang tot een uitgebreide, overzichtelijke en actuele database, dat speciaal is samengesteld voor de bedrijfsjurist.

Legal Counsel is een actuele en complete bron die juristen uitgebreide zoekmogelijkheden biedt. Je kunt gemakkelijk uitstapjes maken naar andere rechtsgebieden wat vaak tot heldere inzichten leidt. De content ondersteunt rechtsbijstandsadviseurs bij het nemen van de juiste beslissing bij complexe juridische vragen en bij het behandelen van bezwaar- en beroepschriften. Zo krijgen je de juiste onderbouwing voor juridische vraagstukken. De handige dossierfunctie zorgt ervoor dat juristen alle relevante informatie kunnen verzamelen en op een makkelijke manier onderling kunnen delen.

Meer informatie