Uw bestelling

Kroniek Jurisprudentie Aanbestedingsrecht 2005-2011
excl. btw € 58,49
Gratis verzending

Kroniek Jurisprudentie Aanbestedingsrecht 2005-2011

I.J. van den Berge, T.G. Zweers-te Raaij, M.J. Mutsaers, A.B.B. Gelderman

Deze jurisprudentiebundel (eerste druk) geeft een praktisch en handzaam overzicht van relevante Europese en nationale jurisprudentie op het gebied van het aanbestedingsrecht, die vanaf 2005 tot en met 2011 is verschenen.

  • Boek
  • 500 pagina's
  • Bestelcode 9789012576680
Omschrijving
Het Europese aanbestedingsrecht kenmerkt zich als een rechtsgebied dat sterk wordt gedomineerd door (Europese en nationale) jurisprudentie. Dat maakt dat dit rechtsgebied erg in beweging is en de jurisprudentie soms zeer casuïstisch van aard is. Deze jurisprudentiebundel (eerste druk) geeft een praktisch en handzaam overzicht van relevante Europese en nationale jurisprudentie op het gebied van het aanbestedingsrecht, die vanaf 2005 tot en met 2011 is verschenen.

Inhoud
De bundel is zeer bruikbaar voor aanbestedingsjuristen en inkopers. Door het jurisprudentie-register, dat is ingedeeld op onderwerp en jaartal, brengt de jurisprudentiebundel snel en overzichtelijk relevante jurisprudentie over het betreffende onderwerp in kaart. De inhoudsopgave biedt daarnaast de mogelijkheid om gericht een onderwerp in de jurisprudentiebundel erop na te slaan en op die manier de daarbij behorende jurisprudentie in samengevatte vorm te lezen.

Over de auteurs
De auteurs zijn specialisten in het Europees en nationaal aanbestedingsrecht. Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van inkooptrajecten en aanbestedingsprocedures, het adviseren over uitzonderingen op de aanbestedingsregels en het procederen in aanbestedingsgeschillen. Daarbij treden zij op voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers.

Product details
Bestelcode 9012576687
Productsoort Boek
Aantal pagina's 500
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) I.J. van den Berge T.G. Zweers-te Raaij M.J. Mutsaers A.B.B. Gelderman
Andere klanten bestelden ook: