Kroniek Jurisprudentie Aanbestedingsrecht 2012-2015

I.J. van den Berge, T.G. Zweers-te Raaij, M.J. Mutsaers, A.B.B. Gelderman, L.G.J. Florilli

Het (Europese) aanbestedingsrecht kenmerkt zich als een rechtsgebied dat al enkele jaren erg in beweging is, zowel doordat er in 2013 nieuwe nationale wetgeving in werking is getreden als doordat er nieuwe Europese richtlijnen in 2016 in nationale wetgevingen moeten worden geïmplementeerd. Verder wordt de dynamiek in het rechtsgebied mede versterkt doordat Europese en nationale jurisprudentie niet altijd eenduidig is.

  • Boek
  • 480 pagina's
  • Bestelcode 9789012397896
Omschrijving
Deze jurisprudentiebundel is zeer bruikbaar voor aanbestedingsjuristen en inkopers. Door het jurisprudentieregister, dat is ingedeeld op onderwerp en jaartal, brengt de bundel snel en overzichtelijk relevante jurisprudentie over het betreffende onderwerp in kaart. De inhoudsopgave biedt daarnaast de mogelijkheid om gericht een onderwerp in de bundel op te zoeken en de daarbij behorende gesignaleerde en soms samengevatte jurisprudentie te lezen.

De auteurs zijn specialisten in het Europees en nationaal aanbestedingsrecht en hebben ruime ervaring met het begeleiden van inkooptrajecten en aanbestedingsprocedures, het adviseren over uitzonderingen op de aanbestedingsregels en het procederen in aanbestedingsgeschillen. Ingrid van den Berge, Matthijs Mutsaers, Dorien Zweers-te Raaij en Lorenzo Fiorilli zijn werkzaam als advocaat bij Nysingh advocaten - notarissen N.V.
Product details
Bestelcode 9789012397896
Productsoort Boek
Aantal pagina's 480
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) I.J. van den Berge T.G. Zweers-te Raaij M.J. Mutsaers A.B.B. Gelderman L.G.J. Florilli

Uw bestelling

Kroniek Jurisprudentie Aanbestedingsrecht 2012-2015
excl. btw € 133,13 incl. btw € 145,11
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht